To je to što me zanima!

Hrgini promotori se aktivirali, 'guraju' ga protiv 'King Konga'

Kubanskom boksaču Ortizu navodno su promotori obećali meč za mjesto izazivača za titulu IBF-a, a kako bi u tom meču volio biti naš Filip Hrgović, njegovi su se promotori 'bacili na posao', a Amerikanci ih i ne doživljavaju
Vidi originalni članak

Zhilei Zhang (38, 23-0-1) i Joseph Parker (29, 30-2) spominjali su se kao mogući idući protivnici Filipa 'El Animala' Hrgovića (29, 14-0), a braća Sauerland su odlučila promijeniti strategiju u ugovaranju Hrgovićevih borbi te ovaj put direktno prozvala novo lice - Luisa 'King Konga' Ortiza (42, 33-2) koji je na Novu godinu u šestoj rundi nokautirao Charlesa Martina (35, 28-3-1).

POGLEDAJTE AMATERSKU BORBU Hrgović ide na Parkera? Hearn: Sviđa mi se, to bi bio dobar meč

Prema poznatim informacijama upravo je 'King Kongu' obećano kako će, u slučaju pobjede protiv Martina, njegov sljedeći meč biti onaj za mjesto izazivača za titulu po IBF-u. A vjerojatno je baš to ono što je zagolicalo maštu i Sauerlandima jer je Filip Hrgović treći na IBF-ovoj teškaškoj ljestvici. A navodno je i druga strana prihvatila tu borbu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Hvala Jay Jimenezu što je prihvatio izazov. Velika je to borba za IBF finalnog eliminatora - napisali su Sauerlandi.

Jasno je sve to i Eddieju Hearnu koji je obećao Hrgoviću bolje mečeve u nastavku karijere, a upravo bi Kubanac mogao biti njegov najveći dosadašnji izazov. Američki novinari ipak Hrgovića nemaju ni u planu te je tako Mike Coppinger postavio pitanje na Twitteru 'protiv koga bi radije gledali Ortiza' - a ponuđeni su Andy Ruiz (32, 34-2), spomenuti Parker i Joe Joyce (36, 13-0). 

Nisu se dali smesti Sauerlandi pa su odgovorili na njegovu objavu.

- Ortiz se mora boriti protiv Filipa Hrgovića ako želi odraditi title eliminator meč - jasni su promotori hrvatskog boksača.

MEČ U SUBOTU 'Savage' žestoko o Hrgi: Mrzim ga i želim nemilosrdno prebiti!

'King Kong' je trenutno desetorangirani teškaš svijeta prema BoxRecu te bi to svakako bila velika stvar za Hrgovića, a jedini koji je u dosadašnjoj karijeri svladao Kubanca je Deontay Wilder (36, 42-2-1).

Idi na 24sata

Komentari 22

  • SamirDamir 04.01.2022.

    nikad nismo imali sportaša kao hrgović, viđalo se i prije ovakve izjave kao što on daje, prijeteće i podcjenjivačke, ali opet nekako mi je hrga drag i simpa lik, više malo vuče na smiješan s izjavama, luckast .. zanimljiv lik volio bi da bude prvak

  • Mergi 03.01.2022.

    Ortiz je star ali je svjetska klasa, 10 godina ga je Klitschko izbjegavao, 10 godina. Ortiz je protiv Wilder boksao više od 10 rundi ukupno u dva meča i sve runde je dobio, SVE! Bio je bolji u svim odboksanim rundamma ali ga je Wilder pogodio i kraj ali jako dobar i opasan boksač bez obzira na godine. Tko prati box više ovo itekako zna

  • japanokinezjapano 03.01.2022.

    Bogami nije taj King u cvijetu mladosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare