To je to što me zanima!

Hrgović: Ajmo, Usik! Spreman sam, duguješ mi ovu borbu...

Filip Hrgović spreman je ući u ring samo 56 dana nakon posljednje borbe i pobjede protiv Marka de Morija. 'El Animal' želi borbu za IBF-ovu titulu prvaka nakon što je Tyson Fury otkazao borbu Ukrajincu
Vidi originalni članak

Filip Hrgović (31, 17-0-0) javno je prozvao  Oleksandra Usika (36, 21-0) i izazvao ga na borbu nakon što je Tyson Fury (35, 34-0-1) otkazao veliku borbu za ujedinjene titula koja  se planirala za 17. veljače u Saudijskoj Arabiji.

SENZACIJA NA POMOLU Hrgoviću prilika života? Fury je otkazao veliku borbu s Usikom!

'El Animal' ponudio se kao zamjena za Furyja, koji je 'zaradio' posjekotinu iznad oka na treningu.

- Sad kad je Fury ozlijeđen, spreman sam uskočiti i boriti se protiv Usika. Ajmo, Usik! Duguješ mi moju borbu za titulu. Konačno je vrijeme da se suočiš sa mnom - rekao je Hrgović za ESPN.

Podsjetimo, Hrgović je obavezni izazivač za IBF-ovu titulu. 'El Animal' je prije samo 41 dan u velikoj boksačkoj priredbi u prvoj rundi tehničkim nokautom slavio protiv Marka De Morija (41, 41-1-2).

BOLAN UDARAC VIDEO Pogledajte kako je Hrvat ozlijedio Furyja na treningu

Usik je posljednji put kročio u ring u kolovozu prošle godine. Tada je nokautom slavio protiv izazivača Daniela Duboisa. Zatim je dogovorio veliku borbu protiv Furyja kojom bi ujedinili sve boksačke titule.

Dogovorili su borbu krajem prosinca prošle godine, ali je otkazana zbog ozljeda koje je Fury pretrpio u borbi protiv Francisa Ngannoua, koji će se 8. ožujka boriti protiv Anthonyja Joshue. 

Idi na 24sata

Komentari 74

  • LoveGirl21 04.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju --> NU21.FUN

  • axl44 03.02.2024.

    boli Usika "tintilinić" za tebe i tvoju spremnost 🤣🤣🤣🤣

  • %Šveđanin% 03.02.2024.

    Hrga namlati ga da svi vide, pa i ovi jazavci 👌👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare