To je to što me zanima!

Hrgović će boksati u Zagrebu? Cibona bi mogla biti premala...

Hrvatski teškaš idući meč imat će krajem travnja, 
a želja mu je da nasuprot njega u ringu stoji boksač iz Topa 20. Ako nastavi pobjeđivati, sigurno će boksati u Hrvatskoj, to bi moglo biti na jesen
Vidi originalni članak

Dobra borba i dobar suparnik. Moj naklon Seanu Turneru, pokazao je pravi irski duh, napisao je na Filip Hrgović (25) na svojem Facebooku.

Ma, pravi naklon do poda zaslužio je baš Hrgović. Tako zrelo boksanje, taktički besprijekorno, uz nevjerojatnu disciplinu. Svih osam rundi strpljivo je skupljao bodove i držao ‘Big Sexy’ Turnera na distanci.

NAKON OSAM RUNDI Hrgovićeva pobjeda na bodove! 'Big Sexy' mu nije mogao ništa

A sad u Arenu

- Filipu sam već nakon druge runde rekao da ne ide na nokaut jer se vidjelo da Irac može primiti udarac i da ne treba ulaziti u rizik. Nakon meča Hrgović nije imao nijednu ogrebotinu, iz ringa je izašao poput manekena - istaknuo je Filipov trener Yosef Hasan, koji je svojem štićeniku sada dao dva tjedna odmora, no Hrgović vjerojatno neće toliko izdržati bez treninga.

- Sigurno će me nazvati nakon samo nekoliko dana i reći mi: ‘Ajmo mi u dvoranu’ - nasmijao se Filipov trener.

Idući meč Hrgović će imati krajem travnja.

Borba će se održati u sklopu finala Svjetske boksačke serije.

- Još ne znamo ime suparnika, no želja nam je da to bude netko među 20 najboljih teškaša na svjetskoj ljestvici. Sad za nas kreću stvarno ozbiljni suparnici - istaknuo je Hasan.

Hrgović će u svakom slučaju imati dovoljno vremena da se odmori, ali i pripremi za petog suparnika. A nastavi li pobjeđivati, Hrgović će sigurno jedan meč imati i u Hrvatskoj.

Iz promotorskih krugova stižu vijesti da će bi se boksački spektakl trebao održati na jesen, a da će domaćin biti Zagreb. Hrgović je već ranije spominjao dvoranu Dražena Petrovića kao prvu opciju, no s obzirom na njegovu popularnost, lako bi se moglo dogoditi da borba bude održana i u zagrebačkoj Areni. Gotovo smo sigurni da bi velebna dvorana bila rasprodana u samo nekoliko dana.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Stiv_Maden 26.02.2018.

    Po komentarima ispada da je Hrgović neki anonimus (poput Pupeka) koji se pojavio prije par mjeseci i sad laje bez ikakve osnove, a dečko već 5-6 godina u Amaterskom boksu uz Tonya Yoku najbolji teškaš Svijeta, Svijetski juniorski prvak, Europski seniorski prvak, olimpijski brončani, godinama po bodovima najbolji teškaš na Svijetu sa svojim klubom iz Kazahstana osvojio sve, u preko 90 borbi nikada nije bio nokautiran, istovremeno sparing partner Kličku, Pulevu, Hayeu, najbolje pitati Puleva i Hayea kakav je Hrgović, prema riječima očevidaca na sparingu sa Pulevom mnogi su se pitali ko se bori za naslov on ili Hrgović, a Haye je nakon sparinga sa Fićom dobio batina (slomljeno rebro i arhada) da je otkazao meč sa Furyem i izgubio 5 mil. dolara, ne kažem da će biti prvak Svijeta, ali da će kroz 2-3 godine biti TOP10 i izazivač to vjerujem...

  • vjekoslavkatalina 26.02.2018.

    Netko ej ovdje spomenuo klicka i njegove prve profi borbe i pobjede sa distance..tocno..samo ja sma provjerio..klicko je u prvih pet profi borbi boksao protiv bivseg europskog profi prvaka u teskoj kategoriji,osvajaca olimpijske medalje u teskoj kategoriji..tako da je realno kolicko imao teze borce na pocetku profi karijere od hrge...nije isto boksati na distanci od nekog irskog boksaca koji se uzda samo u lucky punch..ili protiv bivseg euroskog profi prvaka,osvajaca olimpijske medalje..gdje moras uci sa respectom i taktikom sa distance..

  • vjekoslavkatalina 26.02.2018.

    ajde priznajte..preplasili ste se lajavog irca koji je pucao bez municije..'prebit cu ja tog hrgovica'..i odmah taktika-distanca..a lik ovaj irac boksa kao sto bi ja boksao sa deset dana treninga..pa onda slava opravdanja u nasem stilu..'najvazniji su bodovi..rang lista i slicno..'

Komentiraj...
Vidi sve komentare