To je to što me zanima!

Hrgović: Možda bi bilo i malo glupo ići u jedan tako težak meč

Najbolji hrvatski teškaš zasad neće dobiti priliku protiv Usika, no svjestan je da je u ovom trenutku to možda i prevelik zalogaj za njega. Međutim, ne želi mirovati, želi u ring
Vidi originalni članak

Filip Hrgović (31, 16-0-0) ponovno je ostao bez prilike za napad na svjetsku titulu. Oleksandr Usik (36, 21-0-0) i Tyson Fury (35, 33-0-1) ugovorili su borbu za apsolutnog teškaškog prvaka, a odmah potom i klauzulu o revanšu. Što znači da će "El Animal", u najboljem slučaju, čekati na borbu za pojas još barem godinu i pol dana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Malo sam bio razočaran, kad sam čuo da su se Usik i Fury dogovorili, jer sam se nadao da sam ja sljedeći. Iskreno, u ovoj poziciji sad u kojoj jesam, gdje me zapravo garantirano čeka borba za svjetsku titulu, bilo bi možda i malo glupo ići u jedan tako težak meč - kazao je Hrgović za Novu TV.

'EL ANIMAL' OPET IZVISIO Hrgin promotor: Razmišljamo o tužbi! Ovo baš i nije moralno... IZLET U BOKS Miočić otkrio tajni plan: Istina, dogovarao sam boksački meč!

Međutim, Hrga neće samo čekati. Plan je uskoro se vratiti u ring - i nastaviti pobjednički niz.

- Ako ne mogu pobijediti jedan takav meč, jednog Otta Wallina ili ponovno Zhanga, onda niti ne zaslužujem borbu za titulu. Što se mene tiče ja sam za, ali nisam ja sam tu, cijeli je tim ljudi iza mene.

Za Hrgovića nema dvojbe. Prednost u borbi za apsolutnog prvaka daje Ukrajincu Oleksandru Usiku.

- Prije svega zato što je uvijek u vrhunskoj formi, ne dopušta si opuštanja poslije mečeva, dobar je na nogama. Mislim da su borci koji su dobri na nogama zadali Furyju najveće probleme. Baca puno udaraca, aktivan je...

Idi na 24sata

Komentari 8

  • brajda 05.10.2023.

    A pred 10 dana drugu priču pričao...koji trupac !

  • TimbTomb 05.10.2023.

    Ma Hrga nema ni malkec sanse sa Usikom zato bolje da ne boksa i dalje ceka svoju priliku. Vrijeme mu ide samo u prilog

Komentiraj...
Vidi sve komentare