To je to što me zanima!

Hrgović ponudio Usiku drugu opciju ako Fury ne želi u ring!

Prošlo je šest mjeseci i 22 dana od posljednje borbe Filipa Hrgovića, a i Usika, tako da je pitanje vremena kada će ponovno ući u ring. Ukrajinac se nada borbi s Tysonom Furyjem, koji odugovlači pregovore...
Vidi originalni članak

U subotu je Svjetska boksačka organizacija (WBA) konačno potvrdila borbu za apsolutnog prvaka teške kategorije  između Britanca Tysona Furyja i Ukrajinca Oleksandra Usika. 'Kralj cigana' postavio je uvjet da njemu pripada 70 posto ukupne zarade od borbe, a to je, pomalo neočekivano, Usik prihvatio - uz poseban uvjet.

Borba je dogovorena za 29. travnja, a treba se održati na Wembleyu. Međutim, pregovori su naišli na novu prepreku! Fury želi klauzulu bez revašna, a Usik to ne bi prihvatio. Više je otkrio Aleksander Krasjuk, promotor ukrajinskog boksača.

- Kao što je Usik rekao, pohlepni trbuh još uvijek se nada da će pronaći način da se izvuče iz te borbe. Znali smo to prije i znamo sada. Čim Usik prihvati klauzulu da nema revanša, on će opet tražiti neku drugu stvar zbog koje bi se povukao iz borbe - rekao je Krasjuk za talkSPORT.

Fury blefira?

Krasjuk tvrdi da je Fury blefirao i da mu se to obilo o glavu.

VELIKI ZAOKRET Hrgovića čeka meč karijere? 'Da istina je. Ako se Fury i Usik neće boriti, tad u priču ulazi Filip'

- Reći ću vam zašto: blefirao je, a Usik je prepoznao njegov blef. To je sto posto, nije očekivao da će Usik prihvatiti raspodjelu zarade 70:30. Uopće se ne priprema za meč, a vidjeli smo kazališnu predstavu u kojoj se pravi da hoda i bori se s nekim u ringu.

Fury je posljednji put kročio u ring 3. prosinca, kad je tehničkim nokautom slavio protiv Derecka Chisore. Usik se, s druge strane, nije borio od kolovoza i epskog meča s Anthonyjem Joshuom.

- Ne vjerujemo mu. Nije spreman i boji se borbe. Traži naćin da izbjegava Usika što je duže moguće. Još jedna stvar: kad smo počeli pregovore, Furyjeva strana je tražila revanš. On je to prvi tražio, a mi smo podržali taj prijedlog - dovršio je Krasjuk.

Hrgović čeka priliku

A dok među boksačkim superzvijezdama traju igrice, hrvatski boksač Filip Hrgović gori od želje da kroči u ring. Hrgovićeva posljednja borba bila je 20. kolovoza u Saudijskoj Arabiji, uvertira okršaju Usika i Joshue.

Tad je Hrgović slavio protiv Kineza Zhileija Zhanga, a trijumfom je zaradio status obaveznog izazivača za IBF-ov pojas, koji drži Usik. Nakon tromjesečnog trening kampa u SAD-u 'Hrga' se vratio u Hrvatsku gdje čeka novi meč.

I DALJE ČEKA MEČ Nitko ne želi u ring s Hrgovićem, nakon tri mjeseca priprema se vratio kući: Boks je kompliciran

- Ako Tyson Fury ne želi borbu, imaš drugu opciju - poručio je Hrgović Usiku na Instagramu i izazvao Ukrajinca.

Prošlo je šest mjeseci i 22 dana od posljednje borbe Filipa Hrgovića, a i Usika, tako da je doista pitanje vremena kada će ponovno ući u ring. Nažalost, Hrvat je žrtva u igri prijestolja, ali mogao bi dobiti priliku ako Fury popusti!

Idi na 24sata

Komentari 3

  • David1Prometheus 15.03.2023.

    Naravno da Usik hoce obvezni revans koja g...jer na taj nacin moze 3 meca skakutat i bjezat po ringu 36 rundi uz 5 udaraca po mecu i njega i furya i zaradit sigurnih 300 mllja ..pa di mozes tak jos prevarit ljude za 300 m..imaju obojica tak osiguranu trilogiju a doslovno nijedan udarac nemoraju uputit u mecu moze sva 3 ic na sudacke odluka nakon 12..zato je boks postao sramota i negledam ga vise..A Hrga nemoj se pretvarat ti nezelis borbu ko i tvoj menader inace bi bili stalno po turnejama po sadu uz ring i reklamirali se i izazivali potencijalne protivnike..zato je sve ovo pogresno skroz

  • el_kapitan 14.03.2023.

    takam je prebio yoku pa neka pita njih dvojicu jesu li zainteresirani. za titulu se ionako jos nece boriti

  • NIKE 14.03.2023.

    Neće si Fury dopustiti gubitak titule, zato se igra s mirovinom i lajanjem na zvijezde. Hrga je ovdje kolateralni sretnik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare