To je to što me zanima!

Sijevnula je desnica: Hrgović nokautirao Molinu u 3. rundi!

Hrga je krenuo jako od početka, preuzeo sredinu ringa i nametnuo tempo. Molinu je dva puta spasilo zvono, ali ne i u trećoj rundi. Hrgović je slavio nokautom i obranio internacionalni WBC naslov te stigao do 10. pobjede
Vidi originalni članak

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović (10-0) nastavio je neporažen niz u profesionalnoj karijeri. U trećoj rundi tehničkim nokautom zaustavio je bivšeg dvostrukog izazivača za svjetsku titulu Amerikanca Erica Molinu u boksačkom spektaklu u Saudijskoj Arabiji te tako obranio internacionalni WBC naslov.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'EL ANIMAL' NAKON POBJEDE Hrgović: Ovo je rat, čovječe! Za pobjedu koristim svako oružje

Jaka kiša i pljuskovi nisu zaustavili organizatore u naumu da održe najveći boksački događaj u posljednjih 15-20 godina premda je zbog vremenskih nepogoda dvorana u Diraji bila poluprazna. Uvertiru u meč Hrgovića i Moline napravio je Mahammadrasul Majidov, koji je u drugoj rundi nokautirao Toma Littlea.

Prvi je u ring izašao Molina, a nakon njega i Hrgović uz taktove "Geni, kameni" Marka Perkovića Thompsona.

I odmah je krenuo u boj! Preuzeo je sredinu ringa i krenuo prema naprijed. 

Hrvatski boksač od početka je nametnuo svoj ritam i svoj način boksanja. Držao je Molinu na distanci pazeći da ne sijevne kontra i da ne poleti Molinina opasna desnica. Hrga je boksao sjajno, direktima u tijelo namještao je protivnika pa ga dočekivao krošeima.

Dva puta naš boksač imao je Molinu na konopcima, koncem prve i druge runde, no Amerikanca je svaki put spasilo zvono. Međutim, u trećoj rundi nije bilo lijeka.

Nakon izlaska iz klinča Hrgović je uputio sjajan kratki desni kroše, Molina je kleknuo po četvrti put u meču i - pokleknuo. Izgubio je tehničkim nokautom u trećoj rundi.

Hrgović je tako stigao do desete profesionalne pobjede i zasigurno najveće u karijeri. Respektabilno ime boksačkog svijeta kao što je Molina Hrgovića će sada dignuti u još veće visine.

- Vidjet ćemo što što će biti u budućnosti. Želim se boriti s najvećim imenima kategorije. Nadam se da će prihvatiti moje izazove, a mislim da sam spreman za sve - rekao je Hrgović na pitanje o tituli svjetskog prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 202

  • biberrr 08.12.2019.

    Hrga Mrga razbija protivnike u hrvatskom kavanskom stilu. Sve u prvim rundama uz šahovnicu i Thompsona za zagrijavanje!

  • 07.12.2019.

    Najveca prevara u povijesti boksa ...

  • TinSoc 07.12.2019.

    Hrgović i Božić neprestano brbljaju nekakav definitivno i izuzetno. Bez veze.

Komentiraj...
Vidi sve komentare