To je to što me zanima!

Hrgović: Wilderu je karijera u pitanju, ali prednost ide Furyju

Wilder je zadnji put podcijenio Furyja, a ne treba ga otpisati bez obzira na to kako je izgleadao, rekao je hrvatski teškaš uoči borbe za svjetsku teškašku titulu po WBC-u i treći sudar divova
Vidi originalni članak

Noćas će u Nevadi Deontay Wilder (35) i Tyson Fury (33) treći put stati u ring jedan protiv drugoga u borbi za teškaške titule po WBC-u i The Ringu. U prvom meču 2018. bilo je neodlučeno, a Britanac je u veljači prošle godine slavio tehničkim nokautom.

Prognoze za meč dao je najbolji hrvatski teškaš Filip Hrgović (29).

POGLEDAJTE VIDEO: Mavrović izazvao Babića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Treći sudar Furyja i Wildera bit će dosta različit od posljednjeg, Wilder će ovaj put sigurno dati maksimum, jako je motiviran, u pitanju mu je karijera! Mislim da je zadnji put podcijenio Furyja, u meč je ušao opušteno, što je Tyson odlično iskoristio - rekao je Hrga za Favbet.

Amerikanac je pojaseve nosio od 2015. do 2020. Deset puta uzastopce obranio je naslov, a novi poraz mogao bi značiti početak kraja karijere.

- Wildera ne treba otpisati bez obzira kako je izgledao u posljednjem meču. Tvrdi da je na pripremama dosta toga promijenio i da ćemo vidjeti njegovo novo lice. Očekujem uzbudljiv meč, ali ipak malu prednost dajem Furyju jer je svjestan Wilderove desnice. Zadnji put ju je dobro neutralizirao, tehnički je dobro potkovan, dosta neugodan borac, koji je dokazao da zaista može primiti i jak udarac, opet stati na noge i vratiti se u borbu - zaključio je Hrgović.

Inače, obojica teškaša bila su na rekordnim težinama na vaganju večer uoči borbe. Fury je imao 125,6 kilograma, a Wilder 107,9 kilograma. Za usporedbu, Fury je uoči prve borbe imao 116,3, a u drugom 123,8 kilograma. Wilder je također rastao s 96,3 za prvi meč do 104,7 za drugi.

POGLEDAJTE VIDEO OD 18:53

Idi na 24sata

Komentari 3

  • danijel horvat 09.10.2021.

    Hrgović protiv Tysona F. e to bi bilo brzo gotovo.....😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare