To je to što me zanima!

Hrvat bijesan na EHF: Sramota, ovo će još više potpaliti vatru!

Sramota, sramota, sramota. Ovo će još više potpaliti vatru, ali mi nećemo odustati, oglasio se Dinamov Hrvat Ante Kuduz, najbolji Dinamov strijelac u Ligi prvaka (16. ukupno)
Vidi originalni članak

EHF je podijelio sve pozivnice za Ligu prvaka. Kandidata za iste (14) bilo je više nego mjesta (6), pa je normalno da ima onih razočaranih i ljutitih što nisu dobili šansu.

POGLEDAJTE VIDEO: Ante Kuduz trenira

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kod rukometaša mjestu među elitom svakako se nadao bukureštanski Dinamo, koji je ove sezone kroz neelitnu skupinu došao do osmine finala i PSG-a. Neporažen. Imali su Rumunji dosta toga na svojoj strani u računici za skupinu Lige prvaka, no EHF ih nije izabrao, pa će u rezervi čekati eventualno nečije odustajanje.

EHF POTVRDIO Sjajne vijesti: Podravka u LP-u!

- Sramota, sramota, sramota. Ovo će još više potpaliti vatru, ali mi nećemo odustati - oglasio se Dinamov Hrvat Ante Kuduz, najbolji Dinamov strijelac u Europi (16. ukupno).

- Nema mjesta za jedan od nekolicine klubova s ogromnom tradicijom. Nema mjesta za najbolje navijače na svijetu. Nema snova - oglasio se i klub s kojim je Kuduz nedavno potpisao novi jednogodišnji ugovor.

NOVI UGOVORI ZA 'KAUBOJE' Stepančić 3 godine u Szegedu, Dinamo zadržao CRO Hansena

EHF se, uz one koji su bili manje-više sigurni poput Nantesa, Pick Szegeda i Meškova, odlučio za Celje, Motor i Elverum. Kod izbora Celjana nema spora jer tradicija i sve drugo je tu, dok kod potonja dva Dinamo svakako vidi da je morao biti ispred. Pogotovo Elveruma koji je tu najtanji, ali očito je i dolazak legendarnog Abaloa odigrao svoje.

Ljutit će se i Wisla, godinama ranije također dio Lige prvaka, no svi će se morati zadovoljiti novom Europskom ligom u kojoj će biti i još neki koji su kvalitetom svakako standardni dio elite (Montpellier, Löwen). Dinamo, dodatno, ulaskom u SEHA ligu...

DINAMO BUKUREŠT SEHA liga dobiva novog člana: Stižu hrvatski Hansen i ekipa

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare