Sport

Komentari 0

Hrvat bijesan na EHF: Sramota, ovo će još više potpaliti vatru!

Hrvat bijesan na EHF: Sramota, ovo će još više potpaliti vatru!

Sramota, sramota, sramota. Ovo će još više potpaliti vatru, ali mi nećemo odustati, oglasio se Dinamov Hrvat Ante Kuduz, najbolji Dinamov strijelac u Ligi prvaka (16. ukupno)

EHF je podijelio sve pozivnice za Ligu prvaka. Kandidata za iste (14) bilo je više nego mjesta (6), pa je normalno da ima onih razočaranih i ljutitih što nisu dobili šansu.

POGLEDAJTE VIDEO: Ante Kuduz trenira

Kod rukometaša mjestu među elitom svakako se nadao bukureštanski Dinamo, koji je ove sezone kroz neelitnu skupinu došao do osmine finala i PSG-a. Neporažen. Imali su Rumunji dosta toga na svojoj strani u računici za skupinu Lige prvaka, no EHF ih nije izabrao, pa će u rezervi čekati eventualno nečije odustajanje.

- Sramota, sramota, sramota. Ovo će još više potpaliti vatru, ali mi nećemo odustati - oglasio se Dinamov Hrvat Ante Kuduz, najbolji Dinamov strijelac u Europi (16. ukupno).

- Nema mjesta za jedan od nekolicine klubova s ogromnom tradicijom. Nema mjesta za najbolje navijače na svijetu. Nema snova - oglasio se i klub s kojim je Kuduz nedavno potpisao novi jednogodišnji ugovor.

EHF se, uz one koji su bili manje-više sigurni poput Nantesa, Pick Szegeda i Meškova, odlučio za Celje, Motor i Elverum. Kod izbora Celjana nema spora jer tradicija i sve drugo je tu, dok kod potonja dva Dinamo svakako vidi da je morao biti ispred. Pogotovo Elveruma koji je tu najtanji, ali očito je i dolazak legendarnog Abaloa odigrao svoje.

Ljutit će se i Wisla, godinama ranije također dio Lige prvaka, no svi će se morati zadovoljiti novom Europskom ligom u kojoj će biti i još neki koji su kvalitetom svakako standardni dio elite (Montpellier, Löwen). Dinamo, dodatno, ulaskom u SEHA ligu...

Najčitaniji članci