To je to što me zanima!

Hrvat dobio glas za All-Star, a ne igra za Knickse u NBA ligi

Šamanić ima dvosmjerni ugovor s New York Knicksima, ali oni ne računaju ozbiljno na njega te ga još nisu pozivali u prvu momčad. Amerikanci se šale i nagađaju da je glasovao sam za sebe
Vidi originalni članak

New York Knicksi objavili su popis svojih košarkaša koji su u izboru igrača za All-Star dobili barem jedan glas, a na njemu je i Luka Šamanić (22), koji ove sezone igra u Razvojnoj ligi za Westchester Knickse, filijalu spomenute NBA franšize.

POGLEDAJTE VIDEO: Bojan Bogdanović u dresu reprezentacije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Šamanić ima dvosmjerni ugovor s New York Knicksima, ali oni ne računaju ozbiljno na njega te ga još nisu pozivali u prvu momčad. U NBA ligi ove sezone nije odigrao ni minutu pa čudi što je dobio glas za All-Star.

Glasovi fanova čine 50 posto ukupnog rezultata, a sa po 25 posto sudjeluju NBA igrači i predstavnici medija. Američki mediji nagađaju da je Šamanić glasovao sam za sebe.

Najbolji igrač Knicksa Julius Randle dobio je 10 glasova, Derrick Rose devet, Mitchell Robinson i RJ Barrett po dva, a Taj Gibson, Immanuel Quickley, Luka Šamanić i Jericho Sims po jedan glas.

U osam nastupa za Westchester Knickse Šamanić je imao prosjek od 27,6 poena, 10,4 skoka i 3,4 asistencije. Zbog ozljeda je propustio 13 utakmica.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • rk10 03.02.2022.

    Glasovao?

Komentiraj...
Vidi sve komentare