To je to što me zanima!

Hrvat Elez briljira u Bundesligi: U Hannoveru mi je sve sjajno...

Josip Elez je s Rijekom 2017. godine osvojio dvostruku krunu. U siječnju je otišao u Hannover, koji je na kraju otkupio njegov ugovor. U prošlom je kolu Bundeslige dobio najbolje ocjene njemačkih medija
Vidi originalni članak

Te je sezone 2016/2017. bio jedna od najvažnijih karika Rijeke u pohodu na povijesni naslov prvaka i povijesnu dvostruku krunu. Bila je to sezona za pamćenje stopera iz Splita. U siječnju 2018. godine otišao je na posudbu u Hannover, koji je na kraju otkupio njegov ugovor od lanjskog prvaka Hrvatske.

- Odlično sam se snašao ovdje u Hannoveru, sve je doista sjajno - rekao nam je Elez, koji je briljirao u posljednjem kolu Bundeslige. Prema njemačkim medijima je bio jedan od najboljih igrača kola i najbolji branič kola. Hannover je doma pobijedio Wolfsburg 2-1, a Josip je odradio sjajan posao. Hannover je u ovom trenutku 16. u Bundesligi.

- Nadamo se da će nas ova pobjeda u posljednjem kolu dignuti. Da ćemo u nastavku sezone biti puno bolje plasirani - kaže nam Elez i nastavlja:

- U Njemačkoj živim s djevojkom Anitom, a sve je lakše otkako idem na tečaj njemačkog jezika. Englezi sam znao, ali sve je i u klubu lakše otkako znam malo njemačkog.

Igrao je Elez u karijeri za Hajduk, Grosseto, Honved..., a nosio je dres i rimskog Lazija.

- Nisam debitirao u službenoj utakmici, za Lazio sam igrao samo prijateljske utakmice - kaže Elez, koji je na stalnoj vezi s bivšim suigračima iz Rijeke.

- Napravili smo povijesni uspjeh s Rijekom. Čujem se s Andrijaševićem, Bezjakom, Slugom i još nekim bivšim suigračima. To su dani koji se ne zaboravljaju - rekao nam je Elez, koji se u nastavku karijere nada i pozivu u reprezentaciju. Ima 24 godine i igra dobro u Bundesligi.

- Naravno da je svima san igrati za reprezentaciju. Tko zna, možda i ja za neko vrijeme dobijem poziv. Samo moram nastaviti s ovakvim igrama i partijama. Onda bih mogao biti na radaru izbornika - završio je Elez.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • flori 14.11.2018.

    Po meni bolji stoper od Milica!

  • slavko778 14.11.2018.

    I meni bi bilo

  • nikopolidis_71 14.11.2018.

    Decko je od kako je otisao u Hannover clan prvih 11 i rijetko propusta utakmicu. Tako da je dobro znat da imamo stopera koji je spreman uskocit ako se koji od cetvorice pozvanih u repku ozlijedi

Komentiraj...
Vidi sve komentare