To je to što me zanima!

Hrvat je neočekivano zasjeo na klupu mlade momčadi Bayerna

Rene Marić je dosad bio pomoćni trener u Borussiji Dortmund, Salzburgu i Leedsu, a ovo mu je prvi posao glavnog trenera u karijeri. U mladoj momčadi imat će i dva Hrvata
Vidi originalni članak

Rene Marić (31) austrijski je Hrvat koji se bavi trenerskim i koordinatorski poslom u Bayernu. U studenom prošle godine došao je na poziciju voditelja tima za razvoj trenera i filozofiju igre u Bayernovoj akademiji. Marić se vrlo brzo iskazao i napredovao nakon samo tri mjeseca. 

Nakon što je Michael Hartmann u ponedjeljak dobio otkaz na klupi U19 momčadi Bayerna, uprava njemačkog velikana na njegovu je poziciju postavila Marića. Nakon odabira trenera izjavu je dao Christoph Freund koji je nahvalio Marića:

BUNDESLIGA Nastavlja se žestoka bitka za naslov između Bayera i Bayerna

- Rene Marić je do sada obavio sjajan posao u našoj akademiji kao voditelj tima za razvoj trenera i filozofiju igranja. Jako smo sretni što je sada u kratkom roku pristao preuzeti i U-19 momčad. Želimo mu puno uspjeha u njegovim zadacima u sljedećih nekoliko mjeseci - rekao je Freund.

Iako Marić nije očekivao ovaj posao nakon samo nekoliko mjeseci, prihvatio ga je i veseli se novim izazovima:

- Iznenadio me ovakav razvoj događaja, ali se jako veselim radu s momčadi i novom uzbudljivom zadatku. Učinit ću sve što mogu da zajedno sa svojim trenerskim timom podržim dečke i ostvarim klupske ciljeve - rekao je nakon preuzimanja klupe.

NIKAD MIRNIJA ZIMA Ovo je 10 najskupljih transfera u zimskom prijelaznom roku

Marić je do sada bio pomoćni trener u Borussiji Dortmund, Salzburgu i Leedsu, a ovo mu je prvi posao glavnog trenera u karijeri. U mladoj momčadi imat će i dva Hrvata. Radi se o Anthonyju Plavšiću koji je rođen i odrastao u Australiji i Ljubi Puljiću koji je ponikao iz akademija Cibalije i Osijeka.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Jennifer07447 08.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - - -> NU21.FUN

  • SexyLolly21 07.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju --> NU21.FUN

Komentiraj...
Vidi sve komentare