To je to što me zanima!

Hrvat za Hrvata u Frankfurtu: Bilić na klupi mijenja Kovača?!

On je trener poznat po liderskoj crti, a igrao je u Njemačkoj između 1993. i 1996. za Karlsruher. Perfektno govori njemački jezik i sjajno se nosi s pritiskom, pišu Nijemci o Slavenu Biliću
Vidi originalni članak

Eintracht Frankfurt u potrazi je za novim trenerom nakon što je prošlog petka Bayern potvrdio dolazak Nike Kovača na svoju klupu. 

VELIKO PRIZNANJE Bayern službeno potvrdio: Niko Kovač potpisao je na tri godine

Njemački sport.de odmah je naveo četvoricu potencijalnih kandidata za posao u Frankfurtu među kojima je i bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić.

Hrvat, poput Kovača, vodio je svoju zemlju od 2006. do 2012. i radio u velikim klubovima poput Lokomotiv Moskve, Bešiktaša i West Hama gdje je dobio otkaz pred kraj prošle godine. On je trener poznat po liderskoj crti, a igrao je u Njemačkoj između 1993. i 1996. za Karlsruher. Perfektno govori njemački jezik i sjajno se nosi s pritiskom, pišu Nijemci.

Ostali kandidati su Markus Weinzierl koji, tvrde njemački izvori, viđen na Commerzbank Areni što implicira da kontakti već postoje. Uz to, dobar je prijatelj sa sportskim direktorom kluba Fredijem Bobićem.

Marco Rose, trener Salzburga, također visoko kotira. Skrenuo je pozornost na sebe ove sezone došavši do polufinala Europske lige na klupi austrijskog prvaka.

Četvrti kandidat najmanje je poznat - riječ je o Kenanu Kocaku, Turčinu koji u njemačkom drugoligašu Sandhausenu radi sličan posao kao Niko Kovač kada je došao u Frankfurt.

Od kandidata za ispadanje doveo ih je do stabilnog drugoligaškog kluba.
 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Pobotchnick Leeyoobo 18.04.2018.

    za razliku od kovača, bilić nakon reprezentacije nije ništa napredovao. pozer koji ako nekog može mijenjati, može proći umjesto pletikose i brati solidnu lovu na osnovu lupetanja na tv-u. a može i zajedno s njima komentirati, to bi bila ekipa: jeličić, pletikosa, bilić i beusan. još im samo tudor fali.

  • mesuney 18.04.2018.

    Trener koji preuzme Frankfurt nakon Nike tesko ce dobro proci. Ali isto tako ja bi se kladio da se Niko nada da Bayern nece uzeti LP ove sezone.

  • 18.04.2018.

    Da bi rijec reko

Komentiraj...
Vidi sve komentare