To je to što me zanima!

Hrvati i Mađari predstavili kandidaturu za Euro 2014.

Zajedničku kandidaturu Hrvatske i Mađarske za Europsko rukometno prvenstvo 2014. predstavili su čelnici obaju saveza Sandi Šola i Laszlo Sinka
Vidi originalni članak

Predsjednici Hrvatskog i Mađarskog rukometnog saveza Sandi Šola i Laszlo Sinka, u Beču su predstavili zajedničku kandidaturu za organizaciju Europskog prvenstva 2014. godine.
- Gotovo 900 godina dijelili smo zajedničku državu, a sada smo uvjereni da ćemo zajedno uspjeti dobiti organizaciju EP-a - rekao je Šola, a njegov kolega Sinka je dodao:
- Šanse su na našoj strani jer ovo bi bilo prvi puta da dvije države zajedno organiziraju natjecanje. Uz to bi ovo bilo i prvi puta da Mađarska ugošćuje najbolje europske rukometaše. No, Danska je vrlo ozbiljan konkurent.
Plan je da se po dvije skupine prvoga dijela igraju u Hrvatskoj i Mađarskoj, te po jedna skupina završnice u svakoj od zemalja. Sama završnica odigrala bi se u Hrvatskoj...
- Zagreb ima velebnu Arenu koja odgovara svim kriterijima, pa u njoj se igralo finale SP-a - ustvrdio je Sinka te se na kraju našalio:
- EHF ima 49 članica i svaka ima jedan glas. Za sada mi vodimo, imamo dva glasa, mađarski i hrvatski, a Danci imaju tek jedan...

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Trollaš_me 30.01.2010.

    pa zakaj uvjek moramo u neke saveze s tim mađarima? j**o ih ugro-finski B*g. kroz povijest su nas je**li i sam dok mozemo i samo nesto napravit mi opet s njima u savez, i opet ce nas sjebat.

  • Mister No 30.01.2010.

    Nema šanse da bi pogodio koji je hrvat a koji mađar na fotki...

  • zolee 30.01.2010.

    ma bolje iskoristiti dvorane prije ngo se zaborave i odbace

Komentiraj...
Vidi sve komentare