To je to što me zanima!

Hrvati kolo vode - Na Euro idemo s trojicom 'naj'

Steve Staunton, irski izbornik, nekoliko je mjeseci mlađi od Bilića. No on neće na Euro 2008., a zbog toga će najvjerojatnije dobiti otkaz
Vidi originalni članak

Dakle, ako se ne dogodi veliko čudo, Hrvatska će igrati na Euru. A tamo će, već je sad jasno, u mnogome biti posebna.
Osim što bismo na Euro mogli otići kao najuspješnija momčad kvalifikacija, za što se ipak mora poklopiti mnogo rezultata, tamo ćemo sigurno imati najmlađeg izbornika. Slaven Bilić je samo nekoliko mjeseci stariji od Irca Stevea Stauntona. No Staunton neće na Euro, zbog čega mu poslodavci prijete otkazom. Izgubi li posao, Slaven Bilić postat će najmlađi izbornik u Europi.
Ivan Rakitić (19) nije najmlađi igrač, koji je zaigrao u ovim kvalifikacijama, od njega je šest mjeseci mlađi Turčin Nuri Sahin. Ali on je odigrao samo pet minuta, a i Turci su jako, jako daleko od Eura, morali bi pobijediti Norvežane u Oslu.
Prođemo li na Euro, Niko Kovač bit će tamo najstariji igrač. Ne računajući golmane. Jer od njega su stariji samo Nizozemac Van der Saar, Grk Nikopolidis i Švicarac Zueberbuehler.










MUNTEANU IGRAO S 39, RAKITIĆU PRIJETI AUSTRIJANAC
Na Europskom prvenstvu igrat će Grk Theodoros Zagorakis, koji će za četiri dana napuniti 36 godina, 12 je dana mlađi od Nike Kovača. Sigurno je da u Austriji i Švicarskoj neće biti Dorinela Munteana. Rumunj će idućeg ljeta napuniti 40 godina, a u ovim je kvalifikacijama odigrao 23 minute, više nije ni na klupi. Rakitiću prijeti Austrijanac Veli Kavlak, koji je od njega mlađi osam mjeseci. Ali nije baš u prvom planu, pitanje je hoće li na Euro.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Hacker-ri 23.10.2007.

    Pa mi jos ni nismo na Euru oni pricaju kako ce ga vec osvojit.. Makedonci su pali uz malu pomoc suca, Englezi uz pomoc znanja. ali mi sad idemo kod njih !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare