To je to što me zanima!

Hrvati, ne bojte se Defoea, on je svoju kvotu ispunio

Engleski novinari izračunali su da Jermain Defoe zabija za reprezentaciju svake 222 minute. Zabio je Trinidadu i Tobagu i Hrvatska može biti mirna
Vidi originalni članak

Izostavljanjem Michaela Owena i Petera Croucha sa svoje liste za utakmice protiv Andore i Hrvatske Fabio Capello je u prvi plan gurno napadača Portsmoutha Jermaina Defoea. Baš bi on trebao zaigrati na Maksimiru od prve minute uz Waynea Rooneyja, dok će na klupi vjerojatno čekati Theo Walcott i Emile Heskey.
"Defoe u prosjeku zabija svake 222 minute u dresu reprezentacije, a već je zabio pet golova ove godine - Poljskoj jedan, Andori dva, a nedavno i Trinidadu i Tobagu dva. Dakle, povijest kaže da Hrvatska ne treba previše brinuti, Defoe je svoje već zabio", piše engleski mediji, koji ističu i da je Defoe startao u samo dvije utakmice za mandata Stevea McClarena.
Capello na njega puno ozbiljnije računa, ohrabren vrlo dobrim igrama tamnoputog napadača u klupskom dresu.
- Teško je uloviti pravu formu kada igraš za reprezentaciju. Skupe se igrači koji ne igraju zajedno toliko često kao u klubovima i to se često pokaže kao ozbiljan problem. No želimo igrati bolje nego dosad i radimo sve da u tome i uspijemo - kaže Defoe, koji je u 29 nastupa za Englesku zabio deset golova.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Hrc_dinamo 04.09.2008.

    Zakaj ne igra daren bent iz tottenhama?? taj je dosad zabio 15 golova u sezoni,nije na meni da se miješam ali stvarno je dobar momak,nisam dobro informiram al mislim da je iz engleske,onda ne vidim nikakav problem,ali,još bolje za nas da ne igra!!

  • nogometas05 04.09.2008.

    Novinari ne serite..koliko god mi jaki bili i samouvjereni vidi se da se Bilicu i jos nekima tresu gace-i to s pravom-na golu imamo rupu a Englezi su uvijek opasni,pogotovo kad se moraju vaditi u ciklusu kvalifikacija..i jos nesto-po cemu je to kao nas napad bolji od njihovoga?Petric i Olic na Terrya i Ferdinanda-jako tesko!Bolji smo ali mislim da je x realan rez!

  • zelenooki 04.09.2008.

    vi ste svi sigurni u pobjedu hrvatske,ajde nema veze ne mora znaciti da ako pobijedimo 2 puta da cemo uvijek!

Komentiraj...
Vidi sve komentare