To je to što me zanima!

Hrvati 'out': Wawrinka izbacio Škugora, Kohlschreiber Ćorića

Umjesto hrvatskog četvrtfinala između Borne Ćorića i Franka Škugora, u Dubaiju će se za ulazak među četiri boriti njihovi protivnici u drugom kolu, Nijemac Kohlschreiber i Švicarac Wawrinka
Vidi originalni članak

Hrvatski tenis ostao je bez predstavnika na ATP-turniru iz serije 500 u Dubaiju. Borna Ćorić u drugom je kolu izgubio od Nijemca Philippa Kohlschreibera 6-2, 7-6(5), a Franko Škugor od Švicarca Stanislasa Wawrinke 7-5, 6-1.

Nakon prvog seta u kojem nije izborio break-loptu, Ćorić je puno bolje zaigrao u drugom i izborio njih šest. Na njegovu žalost, nijednu nije iskoristio te je Nijemac u tie-breaku osvojio drugi set, time i prvi meč protiv mladog Zagrepčanina.

Protivnik u četvrtfinalu bit će mu Wawrinka protiv kojega je Škugor tražio novu senzaciju nakon prvog proboja u drugo kolo nekog ATP-turnira poslije pet i pol godina. To se nije dogodilo iako je Franko pružio dobar otpor i izborio jednu break-loptu u prvom setu.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Oblivion 24.02.2016.

    Ćorić je mogao/trebao dobiti drugi set, šteta, a Franko je prvi set igrao kao top 50 igrač, komentatori su se malo čudili njegovoj "neobičnoj" servis akciji, no dobio je pohvale za trud i hrabrost u samoj igri. Srećom pa tenisači danas mogu igrati do 33-te samo tako, pa će možda i on nastaviti u ovakvom tonu i s dobrim rezultatima si osigurati egzisentciju, a nama možda pokoji razlog više da s veseljem popratimo njegove mečeve.

  • thiemfedal 24.02.2016.

    ocekivano borna izgubio

  • tagor1 24.02.2016.

    Ćorić je jedan obični dripac!

Komentiraj...
Vidi sve komentare