To je to što me zanima!

Hrvati pohrlili u Beč: Vatrene će bodriti čak 20 tisuća navijača!

Iz Hrvatske je organiziran i poseban navijački vlak koji kreće iz Zagreba s Glavnog kolodvora u nedjelju ujutro. A brojni navijači će u Austriju i autom pošto je Beč udaljen svega četiri sata vožnje
Vidi originalni članak

Pobjeda protiv Danske, prvo mjesto u skupini Lige nacija i fenomenalno raspoloženje u svlačionici dovoljni su za veliku euforiju i veselje hrvatskih navijača.

POGLEDAJTE VIDEO: Trening Vatrenih u Maksimiru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pa će hrvatska nogometna reprezentacija protiv Austrije u zadnjem kolu skupine na bečkom Ernst Happelu zaigrati kao da je kod kuće. Doslovno. Na stranu s činjenicom da je u Beču dovoljno Hrvata da napune i cijeli stadion, dobre igre Dalićevih izabranika nagnale su i veliki broj navijača s hrvatskom adresom da se zapute u austrijsku prijestolnicu udaljenu oko četiri sata vožnje automobilom.

Prema informacijama koje dolaze od samog organizatora, Hrvatsku će na gostovanju protiv Austrije u nedjelju od 20:45 sati bodriti više od 20 tisuća navijača! Pa će ta brojka biti gotovo ista, ako ne i veća, od one na Maksimiru protiv Danske.

Službeni sektor hrvatskih navijača broji 2700 mjesta, no blizina Beča i velik broj Hrvata koji tamo živi i radi omogućit će znatno veću podršku Vatrenima u lovu na prvo mjesto skupine 1 i plasman u završnicu Lige nacija.

Iz Hrvatske je organiziran i poseban navijački vlak koji kreće iz Zagreba s Glavnog kolodvora u nedjelju u osam sati. Najavljeno je šest vagona s 360 mjesta.

Sve u svemu, Hrvatska će imati gromoglasnu podršku s tribina u situaciji u kojoj bi "osveta" za težak poraz iz Gradskog vrta 3-0 legla kao naručena.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Car Mrgud 24.09.2022.

    Kad su navijači rvacke repstaaacije na tekmi u Splitu počeli urlat "kamen krš i maslna" usred Hrvatske, trebalo je ispraznit tribine. Split i Hrvatska nemaju veze sa Hercegovinom koja je, znamo to svi, sastavni dio Bosne.

  • eva60 24.09.2022.

    Brisali ili ne svatko normalan zna da ili su zaradili ili dobili za odlazak, a kako roditelji i bake i djedovi žive to izgleda nije njihova stvar. Čekam ponovno brisanje, ali činjenica ostaje

  • bečar-bečar 24.09.2022.

    sve sirotinja !!! u beču provesti 2 dana = 300 oira

Komentiraj...
Vidi sve komentare