To je to što me zanima!

Hrvati potegnuli do Švedske: Već imamo ulaznice za finale!

Utakmicu Hrvatske i Norveške na Europskom prvenstvu u borbi za prvo finale naših rukometaša nakon deset godina, željeli su pogledati brojni hrvatski navijači u Stockholmu
Vidi originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentacija ima podršku i u Stockholmu na završnici Europskog prvenstva. Doduše, ne tako brojnu kao u prvom dijelu natjecanja u Grazu i drugome u Beču, ali u švedskoj prijestolnici bit će nekoliko tisuća ljudi u kockicama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fotograf Pixsella Luka Stanzl sreo je nekoliko skupina hrvatskih navijača u centru Stockholma koji su polako odlazili prema Tele2 Areni.

POGLEDAJTE JAVLJANJE UŽIVO:

Skupina navijača iz Poljice i Imotskog optimistično je najavila okršaj Hrvatske i Norveške u polufinalu.

- Prognoza? Ma već imamo ulaznice za finale - rekli su nam.

Bili su tamo i dečki iz Ližnjana u Istri koji su se spremno fotografirali s jednim navijačem Portugala, senzacije Eura koji u subotu igra za peto mjesto protiv Njemačke.

Hrvatski rukometni savez organizirao je poseban čarter za navijače iz Zagreba za Stockholm za 7000 kuna. Dio njih zabavljao se u centru pjevajući navijačke pjesme, a na utakmicu su došli i Hrvati iz Švedske.

Naletjeli smo tako i na jednu obitelj iz Halmstada koja je potegnula 500 kilometara sjeveroistočno kako bi došla gledati rukometaše.

- Prolazimo Norvežane, a u finalu želimo Španjolce - rekli su.

Navijača u norveškim obilježjima nema previše, a oni koji se pojave rado se fotografiraju s našima.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • škver 24.01.2020.

    Di vam je kraljica,majka ? Di je ona potegla?

  • škver 24.01.2020.

    Hrvatska 4.

  • doktor2702 24.01.2020.

    Zagrlimo se pred svima neka vide da nassss imaaaa zoviiiii samoooo zoviiiiii čekamo ulaz u tele2 arenu i počelo je jebote kolko nas ima a ima nas jako puno ajmo Hrvatska

Komentiraj...
Vidi sve komentare