To je to što me zanima!

Hrvati rasturaju u Sloveniji: U istoj utakmici zabila četvorica!

Od ukupno šest golova četiri su gola potpisali Hrvati, zbilja pravi raritet u utakmici Olimpije i Celja u kojoj su gosti iznenadili Ljubljančane u borbi za naslov prvaka Slovenije
Vidi originalni članak

U posljednjoj utakmici 27. kola slovenske nogometne lige Olimpija je u Ljubljani izgubila važne bodove u borbi za naslov prvaka. Celje, momčad, iz donjeg doma ljestvice, slavilo je 4-2 i spustilo Ljubljančane na pet bodova zaostatka za vodećim Mariborom.

Ne bi, međutim, ta utakmica nama u Hrvatskoj bila posebno zanimljiva da je nisu obilježili - Hrvati. Naime, od ukupno šest golova čak četiri su zabili upravo hrvatski nogometaši.

Pa krenimo od pobjednika. Ivan Božić, koji je nekada igrao za Dinamo i Lokomotivu, pogodio je u 53. minuti za 3-1, dok je Duje Čop u 67. pogodio s bijele točke i tada riješio konačno pitanje pobjednika.

Kod Olimpije, pak, također dva strijelca. Ivan Prtajin, bivši hajdukovac, te Marin Pilj, koji je nedavno stigao iz Osijeka. Četiri gola, četiri Hrvata, zbilja pravi raritet.

Inače, od hrvatskih nogometaša u slovenskoj ligi najbolji je strijelac Božić koji je zasad na šest golova, kao i Ivan Šarić iz Radomlja.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • miho2 15.03.2022.

    Tako se to radi napravite cilu filijalu od lige u sloveniji a ne ode, to je posa

Komentiraj...
Vidi sve komentare