To je to što me zanima!

Podravkašice po revanš i važne bodove u Dansku kod Odensea

Prema najavama iz koprivničkih redova ekipa je nakon blagdana s puno treninga ostvarila kontinuitet na parketu i vjeruju da je visoki poraz (33-n17) bio samo očajan dan, a u gostima žele to i pokazati
Vidi originalni članak

Rukometašice Podravka Vegete u petak kreću put Danske gdje ih očekuje uzvratna utakmica 10. kola Lige prvakinja protiv domaćina Odense Håndbold.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema najavama iz koprivničkih redova ekipa je nakon blagdana s puno treninga ostvarila kontinuitet na parketu i unatoč porazu u prvoj utakmici u Koprivnici gdje su gošće pobijedile s visokih 33-17, Hrvatice vjeruju da je to bio sam jedan očajan dan te da će se u uzvratu predstaviti u daleko boljem svjetlu.

VRAĆA SE LIGA PRVAKA Hrvatice se vraćaju u Dansku! Podravka gostuje kod Odensea

Optimizam je baziran i na sjajnim igrama Hrvatske reprezentacije upravo u Danskoj od kud su se rukometašice vratile s broncom deklasiravši upravo Dankinje koje su spustile na stepenicu niže. Naravno da će ekipa domaćina nastojati svim silama da gošćama iz grada juhe nanese poraz i na taj način donekle u drugi plan baci neuspjeh reprezentativne vrste, gdje su umjesto medalja sa sjajem dobile onu drvenu.

Unatoč svemu očekuje se da će se igračice Podravka Vegete u svoj grad vratiti nasmijane i vedre.

- Najveći problem je što već duže vrijeme nismo imali utakmica, ali cure rade maksimalno i imamo dobru atmosferu. Činjenica je da bi nam kontinuitet utakmica mogao pokazati stvarno stanje na terenu, ali idemo tamo odigrati maksimalno i pokazati sebi, a i svima ostalima da domaći poraz protiv Odensea nije bio realan – izjavio je trener Zlatko Saračević.  

Nakon brončane medalje, zlatnog sjaja, Dejana Milosavljević nije puno slavila, jer se nakon nekoliko dana odmora vratila u puni pogon kako bi bila što spremnija za nove izazove. Ona vjeruje u ekipu i zna da će ih atmosfera nositi kroz daljnji europski put.  Svoj optimizam temelji na intenzitetu treninga koji je okarakterizirala kao mini-pripreme. 

DEJANA U DANSKOJ Hrvaticama stiglo pomoći veliko pojačanje: Četiri testa u četiri dana, odveli su me u drugi hotel

- Moram reći da sam jako zadovoljna kako smo odradile ovaj ciklus. Želimo dati sve od sebe u subotu i nadamo se što boljem rezultatu. Ima i mana u ovoj priči, a to su utakmice koje zajedno nismo odigrale već više od mjesec i pol dana zbog korone i prvenstva, ali to nas ne smije omesti nego nam dati još jedan motiv više da damo svoj maksimum i pokažemo karakter – rekla je Dejana.

Utakmica je na rasporedu 9.siječnja u 16 sati, na drugom programu Arena Sport televizije.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare