To je to što me zanima!

Hrvatice pobijedile europske prvakinje Crnogorke pred EP

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija pobijedila je Crnu Goru 28-19 (11-7) u prijateljskoj utakmici odigranoj u Varaždinu. Andrea Penezić zabila je osam golova
Vidi originalni članak

Hrvatice su odlično najavile predstojeće Europsko rukometno prvenstvo koje se u prosincu održava u Hrvatskoj i Mađarskoj. Izabranice Vladimira Canjuge svladale su aktualne europske prvakinje Crnogorke 28-19 u prijateljskoj utakmici u Varaždinu.

Andrea Penezić vukla je "kockice" od starta te pridonijela u početnom vodstvu 8-5. Iako su Crnogorke smanjile na "minus jedan", na poluvremenu je na semaforu stajalo 11-7 za Hrvatsku.

U nastavku nije bilo nikakvih dvojbi tko će odnijeti pobjedu u varaždinskoj Areni. Hrvatice su prednost s tri postupno povećavale na konačnih devet golova razlike (28-19) i tako na najbolji način nagradile domaću publiku.

Najefikasnija je u hrvatskim redovima bila Penezić s osam golova, a Maja Zebić i Vesna Milanović-Litre zabile su po četiri. Kod protivnica je najviše zabila Marija Jovanović (četiri).

Hrvatska će Europsko prvenstvo otvoriti utakmicom protiv Švedske u ponedjeljak, 8. prosinca, a u varaždinskoj skupini C još je očekuju dvoboji protiv Njemačke (10. prosinca) i Nizozemske (12. prosinca).

Idi na 24sata

Komentari 4

  • hende007 03.12.2014.

    Bravo za naše cure!

  • drmm 03.12.2014.

    ...bravo za naše cure,baš su odlično odigrale...!!!

  • alan ford_1 30.11.2014.

    Bravo naše!

Komentiraj...
Vidi sve komentare