To je to što me zanima!

Hrvatima pronašli doping u prtljazi, objavljena i snimka razgovora: 'Ovo je takva laž!'

Naši odvjetnici stupaju u akciju jer su stvari izmakle kontroli i ozbiljne. Mi smo sportaši koji su čisti, uvijek smo bili i to će se sve uskoro razjasniti, poručili su
Vidi originalni članak

Petar Klovar i Vitomir Maričić dobili su suspenziju svjetske ronilačke organiziacije AIDA-e jer su im pronađeni lijekovi za poboljšanje performansk (PED), prenosi Divernet.

Četiri takva lijeka 4. srpnja pronađena su u prtljazi dvojice hrvatskih ronilaca na dah na Long Islandu na Bahamima, otkrili su organizatori natjecanja Vertical Bluea. Lijekovi su bili na listama zabranjenih supstanci za sportaše Svjetske antidopinške agencije (WADA).

Objavljena je snimka na kojoj ronioci na dah razgovaraju o lijekovima koje nose i onima za koje su mislili da se već mogu otkriti u njihovim sustavima, s hrvatskom roniteljicom na dah Sandom Delijom, koja je putovala s muškarcima, ali nije bila natjecateljica.

Klovar i Maričić su po kratkom postupku dobili zabranu nastupa, ali oni sve demantiraju.

- Sve ovo što se sada događa je nevjerojatno i lažno i ne odgovara istini. Trenutno nam se savjetuje da ne dajemo detaljne izjave. Naši odvjetnici stupaju u akciju jer su stvari izmakle kontroli i ozbiljne. Mi smo sportaši koji su čisti, uvijek smo bili i to će se sve uskoro razjasniti. Vjerujemo da svatko tko nas poznaje ili trenira s nama to već zna iz osobnog iskustva - oglasio se Klovar.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • fliko 09.07.2023.

    Puna Lepoglava nevinih

  • tatamatata 09.07.2023.

    Ma da izmislili su sve

  • Darci97 09.07.2023.

    A mislim nije se stvorilo samo od sebe u torbi jbt, jedina mogućnost da je netko podmetnuo ali to baš nema smisla. Ovako ne izgleda najbolje sa bilo koje strane da gledaš

Komentiraj...
Vidi sve komentare