To je to što me zanima!

Hrvatska bez Borne Ćorića u Davis Cupu: Ozlijedio je ruku

U Indiju na kvalifikacijski turnir za odlazak na završni turnir Davis Cupa u Madrid putovat će Marin Čilić, Borna Gojo, Nino Serdarušić, Ivan Dodig i Mate Pavić, a na treninzima će sudjelovati i Matija Pecotić..
Vidi originalni članak

Izbornik hrvatske reprezentacije Vedran Martić objavio je sastav za nadolazeći susret Hrvatske i Indije, koji je na rasporedu 6. i 7. ožujka u Zagrebu. Najveće iznenađenje je u svakom slučaju izostanak Borne Ćorića, koji je zbog ozljede ruke otpao s popisa.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tako će u Indiju na kvalifikacijski turnir za odlazak na završni turnir Davis Cupa u Madrid putovati Marin Čilić, Borna Gojo, Nino Serdarušić, Ivan Dodig i Mate Pavić, a treninzima će se priključiti i Matija Pecotić.

Susret hrvatskih i indijskih tenisača u zagrebačkom Domu sportova bit će jedan od dvanaest kvalifikacijskim okršaja, a pobjednici će se na turniru u Madridu priključiti prošlogodišnjim polufinalistima Španjolskoj, Kanadi, Velikoj Britaniji i Rusiji, te reprezentacijama koje
su dobile pozivnicu, Srbiji i Francuskoj.

Izbornik indijske reprezentacije, Rohit Rajpal, objavit će sastav svoje reprezentacije u toku dana.

Karte možete kupiti na Ulaznice.hr te u sustavu Dekoda. Cijena karata za oba dana je 70 kuna za prvu te 50 kuna za drugu kategoriju. Cijena ulaznica za jedan dan je 40 kuna za prvu te 30 kuna za drugu kategoriju. Početak prvog meča i u petak i u subotu je u 15 sati.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 7

  • škripar91 25.02.2020.

    neymar 2.0

  • Kašun 11 25.02.2020.

    Povreda........ da se smiri nikako do finala.........

  • Ronald555 25.02.2020.

    Opet mu se neda igrača koja ga buda opce i zove vise

Komentiraj...
Vidi sve komentare