Sport

Komentari 7

Hrvatska bez Borne Ćorića u Davis Cupu: Ozlijedio je ruku

Hrvatska bez Borne Ćorića u Davis Cupu: Ozlijedio je ruku

U Indiju na kvalifikacijski turnir za odlazak na završni turnir Davis Cupa u Madrid putovat će Marin Čilić, Borna Gojo, Nino Serdarušić, Ivan Dodig i Mate Pavić, a na treninzima će sudjelovati i Matija Pecotić..

Izbornik hrvatske reprezentacije Vedran Martić objavio je sastav za nadolazeći susret Hrvatske i Indije, koji je na rasporedu 6. i 7. ožujka u Zagrebu. Najveće iznenađenje je u svakom slučaju izostanak Borne Ćorića, koji je zbog ozljede ruke otpao s popisa.

Tako će u Indiju na kvalifikacijski turnir za odlazak na završni turnir Davis Cupa u Madrid putovati Marin Čilić, Borna Gojo, Nino Serdarušić, Ivan Dodig i Mate Pavić, a treninzima će se priključiti i Matija Pecotić.

30. Plava laguna Croatia Open Umag 2019. Osmina finala, Salvatore Caruso - Borna Coric

Susret hrvatskih i indijskih tenisača u zagrebačkom Domu sportova bit će jedan od dvanaest kvalifikacijskim okršaja, a pobjednici će se na turniru u Madridu priključiti prošlogodišnjim polufinalistima Španjolskoj, Kanadi, Velikoj Britaniji i Rusiji, te reprezentacijama koje
su dobile pozivnicu, Srbiji i Francuskoj.

ATP tournament in Halle

Izbornik indijske reprezentacije, Rohit Rajpal, objavit će sastav svoje reprezentacije u toku dana.

Karte možete kupiti na Ulaznice.hr te u sustavu Dekoda. Cijena karata za oba dana je 70 kuna za prvu te 50 kuna za drugu kategoriju. Cijena ulaznica za jedan dan je 40 kuna za prvu te 30 kuna za drugu kategoriju. Početak prvog meča i u petak i u subotu je u 15 sati.

Najčitaniji članci