To je to što me zanima!

Hrvatska futsal reprezentacija u Osijeku lovi SP 2016. godine

KVALIFIKACIJE Hrvatska je u domaćin kvalifikacija, a prvu utakmicu u Osijeku igra protiv Bjelorusije danas u 19.30. U petak je Švedska, u nedjelju Azerbajdžan
Vidi originalni članak

Hrvatska futsal reprezentacija danas kreće u kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Kolumbiji sljedeće godine. Hrvatska je domaćin kvalifikacija, a Vatreni danas od 19:30 sati otvaraju protiv Bjelorusije u Osijeku.

- Imamo velikih problema s ozljedama, ali nismo ovdje došli plakati. Nećemo tražiti alibije. Došli smo po prvo mjesto - rekao je hrvatski izbornik Mato Stanković uoči utakmice u osječkoj dvorani Gradski vrt.

Bjelorusija, Azerbajdžan i Švedska

Hrvatska je u kvalifikacijskoj skupini s Bjelorusijom, Azerbajdžanom i Švedskom. Prve dvije momčadi iz svake skupine idu u doigravanje, gdje će pobjednici skupina u dva susreta protiv drugoplasiranih momčadi odlučiti o sedam putnika za Kolumbiju.

- Ozljede su nas poljuljale, ali atmosfera je odlična. Nadam se da će navijači doći na utakmicu i biti naš vjetar u leđa. Najbitnija je prva utakmica - rekao je hrvatski reprezentativac Jakov Grcić, prenosi službena stranica HNS-a.

Poziv je to navijačima, ulaznice su 20 kuna. Hrvatski futsal reprezentativci za to će vam vratiti bezrezervnim zalaganjem i borbom za svaku loptu. Uostalom, sjetite se Arene i Europskog prvenstva 2012. godine kad su tribine nosile igrače protiv futsal velesila kao što su Rusija i Italija.

Bajrušević je otpao za ovaj turnir, Marinović bi mogao biti spreman tek za utakmicu protiv Azerbajdžana, a Matošević je dugo bio izvan pogona. Te će probleme morati riješiti izbornik Stanković.

- Azeri su nam najveća opasnost, ali nama je ključna Bjelorusija - rekao je Stanković.

Raspored:

  • Četvrtak, 10. prosinca: Azerbajdžan - Švedska (17:00)
  • Četvrtak, 10. prosinca: Hrvatska - Bjelorusija (19:30)
  • Petak, 11. prosinca: Bjelorusija - Azerbajdžan (17:30)
  • Petak, 11. prosinca: Hrvatska - Švedska (20:00)
  • Nedjelja, 13. prosinca: Švedska - Bjelorusija (17:00)
  • Nedjelja, 13. prosinca: Azerbajdžan - Hrvatska (19:30)
Idi na 24sata

Komentari 12

  • DambaTheBlackMamba 10.12.2015.

    Ma bolje da niste gledali. Spušili su kao zadnji amateri 4 : 7. Azerbajdžan će ih pregaziti s barem 5 - 6 razlike. Ispali li su prije nego su počeli. KATASTROFA kako igraju !!!!

  • strmi007 10.12.2015.

    idemo,igramoooooooooooooo

  • dobravila 10.12.2015.

    To je tak interesantno da imamo i TV prijenos.............

Komentiraj...
Vidi sve komentare