To je to što me zanima!

Hrvatska "hobotnica" Pavić: Zasluženo smo u finalu SP-a

Ostvarili smo ciljeve koje smo si zacrtali. Imamo medalju i plasman na Olimpijske igre, rekao je naš Josip Pavić, koji je obranio peterac najboljem grčkom strijelcu...
Vidi originalni članak

Hrvatska je nakon dramatičnih peteraca izborila finale Svjetskog prvenstva u ruskom Kazanju. Pala je i Grčka, a u finalu nas čeka vaterpolski klasik. Susret protiv Srbije koja je potopila Italiju u polufinalu.

- Ovo je veliki uspjeh za nas. Osigurali smo Olimpijske igre što je najveće natjecanje za sportaša i već osvojili medalju - rekao je Sandro Sukno.

Jedan od junaka Hrvatske bio je sjajni golman Josip Pavić koji je obranio peterac najboljem grčkom strijelcu.

- Odigrali smo odličnu utakmicu u kojoj smo vodili gotovo cijelo vrijeme. Nedostajalo nam je jako malo da im zadamo onaj završni udarac. Grčka se pokazala kao vrhunska reprezentacija, ali mi smo zasluženo u finalu - rekao je Josip Pavić.

Hrvatska ima petu medalju sa svjetskih prvenstava, samo je pitanje kojeg će sjaja biti, zlatna kao u Melbourneu 1997. godine ili prvo naše srebro na svjetskim prvenstvima. 

- Ostvarili smo ciljeve koje smo zacrtali. Imamo medalju i plasman na Olimpijske igre - dodao je Pavić.

Hrvatska i Srbija igraju u subotu u 21 sat.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • samo pošteno_1 07.08.2015.

    Nitko sretniji od mene da pobijedimo srbiju ali da budem iskren mislim da su bolji od nas i to iskljucivo u strucnom stozeru.

  • NIAGARA HAJDUK 07.08.2015.

    Barakude moje odigrajte hajducki.

  • pravedni ja 07.08.2015.

    nije zlatna kao u montrealu 1997-e nego zlatna kao u melbournu 2007-e

Komentiraj...
Vidi sve komentare