To je to što me zanima!

Hrvatska ima dva nositelja na Wimbledonu: Marin 9., Ivo 23.

Najbolji hrvatski tenisač postavljen je za devetog nositelja trećeg Grand Slam turnira sezone, slavnog Wimbledona. Ivo Karlović također je među nositeljima, on je 23.
Vidi originalni članak

Marin Čilić je deveti, a Ivo Karlović 23. nositelj ovogodišnjeg Wimbledona. Glavni turnir trećeg Grand Slama sezone počinje u ponedjeljak.

Nositelji se u Wimbledonu određuju zbrajanjem bodova s aktualne ATP liste i turnira na travnatoj podlozi u zadnje dvije godine. Tako i nije bilo prevelikih promjena među deset prvih nositelja. Tek su Raonić, sedmi nositelj, i Ferrer, osmi, zamijenili mjesta.

Karlović, koji je 25. igrač na novoj ATP ljestvici, zahvaljujući tome zaslužio 23. mjesto nositelja.

Među damama nemamo nositeljicu, no zato imamo u parovima. Drugi nositelj turnira u parovima je naš Ivan Dodig u paru s Melom, a Marin Draganja i Finac Kontinen u Wimbledon kreću kao 15. nositelji.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • jedi_sira_brateuu 24.06.2015.

    Nadam se odličnoj igri Doktora na Wimbledonu i da posrami sve 'velike' igrače

  • ACM_1899 24.06.2015.

    Ajde Dr.Ivo,ubij ih.

  • Lyoto 24.06.2015.

    za cilica je ovo zadnji grand slam na kojem ce imati ovako visoku poziciju nositelja i treba iskoristiti to da prode barem ove lakse protivnike koje ce dobiti a nakon us opena ce to vec biti puno teze kad ne bude imao tako povoljnu poziciju nositelja

Komentiraj...
Vidi sve komentare