To je to što me zanima!

Hrvatska izgubila od Brazila, Nishimura osramotio FIFA-u

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hrvatska nije uspjela. Neymar i japanski sudac Nishimura slomili su Vatrene na otvaranju svjetskog prvenstva. Domaćini su pobjedom od 3:1 smirili tenzije u državi. Nogomet u Brazilu može sve. Video
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 8

  • CROCOOP 14.06.2014.

    Ma ne serimo više oko te utakmice.Da smo bili dobri pobjedili bi.Na žalost ćemo i ostale dvije utakmice izgubiti i onda ćemo pričati da je za sve kriva utakmica sa Brazilom.Neka "vatreni" dokažu da su pravi i pobjede ostale dvije tekme i biće sve u redu.Ovaj "naš" patriotizam da smo najbolji na svijetu je katastrofa bez primjera.

  • nikluk20 13.06.2014.

    stavit robota da sudi i detektor glumljenja i laži....pa da vidiš....

  • smilodon 13.06.2014.

    sve je ovo razumljivo, to bi se dogodilo bilo kome da je otvarao prvenstvo s brazilom i njemačkoj i španjolskoj i drugim nogometnim velesilama, pa kaj mislite da su izgubili i onak im pola države-glupana štrajka protiv prvenstva (pitam se gdje su bili demonstranti kad su istaknuli kandidaturu), pa bi pala vlada ! a i završetak prvenstva bi došel u pitanje, pa ovi stari masoni prdonje u fifi koje jedino smrt može smjeniti s nogometnog kormila (slično je bilo i kod nas) , su sve namjestili odabrali suca i sve mu objasnili, najveća fora od svega je kaj čovjek nije dobil niti dolara za suđenje, nek je sudil po nalogu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare