To je to što me zanima!

Hrvatska izgubila od Gruzije i završila posljednja u skupini

Nakon poraza od Rumunjske hrvatske šanse za prvim mjestom praktički su nestale, a kao da je nestala i motivacija kod hrvatskih nogometaša koji su kao prilični favoriti podbacili. Gol odluke zabio je Mamageišvili u 77. minuti
Vidi originalni članak

Neslavno je završila Elitna runda za hrvatske nogometaše do 19 godina u pokušaju da izbore Europsko prvenstvo ove godine u Slovačkoj. U zadnjoj utakmici na turniru u Karlovcu Hrvatska je izgubila od Gruzije 0-1 i time "osvojila" zadnje, četvrto mjesto u skupini.

Štoviše, i Svjetsko prvenstvo sljedeće godine u Indoneziji za ovu generaciju ostat će nedostižno. Na SP će najboljih pet reprezentacija s Eura.

Nakon poraza od Rumunjske prije tri dana (1-2) hrvatske šanse za prvim mjestom praktički su nestale, a kao da je nestala i motivacija kod hrvatskih nogometaša koji su kao prilični favoriti podbacili. Gol odluke zabio je Mamageišvili u 77. minuti.

NAKON OZLJEDE KAČAVENDE Mlada zvijezda Bayerna iz U-19 u Bišćanovu U-21 reprezentaciju NAJVEĆI VARAŽDINOV TALENT 'U debiju za Hrvatsku pukla mi je jagodična kost! Gledao me Hoffenheim, divim se Modriću'

Plasman na Euro, na kojem će uz domaćina igrati još sedam reprezentacija, izborili su Rumunji bez obzira što su danas izgubili od Islanda s čak 0-3 u Velikoj Gorici.

Rezultati:

Hrvatska – Island 2-1
Rumunjska – Gruzija 5-1

Hrvatska – Rumunjska 1-2
Island – Gruzija 1-1

Hrvatska – Gruzija 0-1
Island – Rumunjska 3-0

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Miro Rogic 30.03.2022.

    Tko je kriv?A to se dobro zna ima ih vise.

  • Kegla💪🏻 29.03.2022.

    Joe veliki trener hahaha

  • rogoz 29.03.2022.

    ovo je najlošiji nogomet koji sam ikad gledao od bilo koje Hr selekcije,ovo je nivo Andore,San Marina i sličnih.Ne daj Bože da ikad itko od ovih nastupi za buduća natjecanja repke.Sve 3 utakmice jako loše,ni jedna uvježbana akcija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare