To je to što me zanima!

Hrvatska je imala Omeyera i opet izgubila. Nema druge nego dobiti sve do kraja. Može se...

Unatoč ovom porazu, i mi smo među reprezentacijama koje i dalje vjeruju u polufinale, ali sada treba dobiti sve do kraja, Mađarsku, Island i Njemačku, počevši od Mađarske u subotu
Vidi originalni članak

Dominik Kuzmanović branio je utakmicu života za Hrvatsku, poskidao Francuzima čuda i čudesa. Za promjenu, Hrvatska je imala Omeyera u rukometnom klasiku. Kuzmanović i Mandić imali su sedam obrana više od francuskih golmana (15-8), a Hrvatska je svejedno izgubila od Francuske 32-34 u prvoj utakmici drugog kruga Europskog prvenstva u Kölnu.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • samocenzura 19.01.2024.

    tesko mukom mozemo dalje kuzma je obranio 10.zicera,i svaka mu cast ,mora to biti dan da bi mi mogli tako odigrati ko sa spanjolskom.

  • ivan lantran 18.01.2024.

    Pa vi novinari ste nakon pobjede nad španjolskom bili napisali da idemo u lov na zlato,,to je jako neozbiljno pisati ...

  • Luna777 18.01.2024.

    Da li možemo sve pobijediti? Želja je velika... ali ovakvom igrom sa previše grešaka, teško. Imali smo šanse da izjednačimo ali se u kriznim trenucima izgubimo. Duvnjak je dao svoje, svaka mu čast, ali ne vidim zašto inzistirati na njemu. On im sada može biti samo moralna podrška.

Komentiraj...
Vidi sve komentare