To je to što me zanima!

'Hrvatska je kvalitetnija, ali mi imamo veće srce. Paradoks je da primimo onakav drugi gol'

Nažalost, naše su šanse za prolazak dalje i odlazak na Svjetsko prvenstvo nestale, ali ova utakmica i rezultat su sigurno jedan korak naprijed, rekao je Haraslin, strijelac drugog gola za Slovačku
Vidi originalni članak

Iza nas je odlična utakmica i ova podjela bodova je realan ishod, komentirao je dvoboj u Osijeku Lukaš Haraslin, slovački nogometaš koji je zabio za vodstvo gostiju 2-1.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Premda su Slovaci iza sebe imali nesretan poraz kod Rusije i izgubljene gotovo sve šanse da se domognu drugog mjesta na ljestvici u ovoj skupini H, uspjeli su iznenaditi Hrvatsku u gostima.

- Hrvatska je definitivno pokazala koliko je kvalitetna. No, mi smo imali srce na terenu. Pokazali smo spremnost, borbenost i odlučnost. Nažalost, naše su šanse za prolazak dalje i odlazak na Svjetsko prvenstvo nestale, ali ova utakmica i rezultat su sigurno jedan korak naprijed - rekao je Haraslin.

Dobru je utakmicu za Slovačku odradio i napadač Ladislav Almasi koji je kratko nakon remija protiv Hrvatske dometnuo „uživao sam u premijernom nastupu za Slovačku od prve minute protiv ovako uglednog suparnika.

Slovački izbornik Štefan Tarkovič također je nakon svega bio sretan predstavom i rezultatom u Osijeku.

- Postigli smo svoj cilj u ovom susretu i nastavili smo trend dobrih igara. Dva puta smo zabili i konačno smo bili učinkoviti što nas je strašno mučilo u posljednje vrijeme. Pokazali smo karakter, a drugi pogodak koji smo primili stvarno je bio nesretan. Modrić je loše izveo slobodan udarac, ali je lopta prošla gdje je prošla. Stvarno paradoksalno da smo tako primili gol.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 13.10.2021.

    Srce koje je treće u skupini 🙄

  • MateBan 12.10.2021.

    Krivi su mediji i velićanje pojedinih igraća pod pritiskom iz metropole,činjenica je da je Modrić loš pogotovo u obrabenim zadacima jer ne pokriva nikoga osuđuju Pašalića za prvi gol jer nije pokrija svog igraća zamisli apsurda on kao povućena špica da pokriva igraća gdje se igra zonska obrana ,znaći pokriva se prostor a to je prostor koji pokrivaju centrahalfovi a pomažu im zadnji vezni a to su Modrić i Brozović Pašalić tu nije ni smija biti ali kad imaš toliko trutova na ćelu sa Vidom Gvardiolom i Modrićem dođeš imvpomoći i onda si kriv

  • MateBan 12.10.2021.

    Haha a kod Hrvata je to sjajan udarac i gol Modrića a ovaj fula loptu krivo je udarija i onako šeprtljava ušla u gol ,e moji momci utakmica se igra za golove a ne za posjed Hajduk protiv Rijeke i Osjeka ima posjed i statistiku na svojoj strani a svi ste napisali kako je zasluženo izgubija i da su oni puno bolji ,kako to kako to

Komentiraj...
Vidi sve komentare