To je to što me zanima!

Hrvatska je na krovu Europe: Šarić s 39 koševa donio zlato

Hrvatski košarkaši do 18 godina osvojili su Europsko prvenstvo u Latviji i Litvi. U finalu su bili bolji od domaćina Litve 88-76 uz nevjerojatnih 39 koševa Darija Šarića
Vidi originalni članak

Vukao je cijeli turnir, a najbolje je čuvao za kraj. Nevjerojatni Dario Šarić odveo je Hrvatsku do zlata na Europskog prvenstvu u Latviji i Litvi za igrače do 18 godina. U finalu smo dobili domaćina Litvu 88-76 i slavlje je moglo početi.

Dario Šarić ubacio je nevjerojatnih 39 koševa, proglašen je za najkorisnijeg igrača turnira, a uz sjajan napadački učinak imao je i 11 skokova te četiri asistencije. Sve to Dario je postigao za 33 minute na parketu. Odličan je bio i Tomislav Gabrić koji je za 16 minuta zabio 14 koševa i to bez promašaja. 

Ovo je novi veliki podvig ove generacije nakon zlata na kadetskom Eurobasketu u Crnoj Gori prije dvije godine. Tad su dečki imali pomoć Marija Hezonje i Marka Arapovića. Ovoga puta, morali su bez njih. Pokazali su naši košarkaši da imaju potencijala i da se ne moramo brinuti za budućnost.

Eurobasket, U-18:

Hrvatska - Litva 88-76

Idi na 24sata

Komentari 99

  • kaniža 20.08.2012.

    Čestitke dečki!!! Obožavam ovakve naslove.

  • domi30 20.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • krapinek 20.08.2012.

    svaka čast dečkima. vidim da imaju i imučnog sponzora (hep). s obzirom da posluju sa gubitkom, nemaju konkurenciju zbog koje bi se reklamirali na dresovima košarkaša bi trebalo pisati "hrvatski narod"

Komentiraj...
Vidi sve komentare