To je to što me zanima!

Hrvatska je odradila posljednji trening, Ola zabio "škaricama"

Posljednji trening uoči utakmice protiv Škotske u petak "zatvorio" je Ivica Olić koji je zabio sjajan gol "škaricama". Naši su trenirali na pomoćnom, a Škoti na glavnom...
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativci odradili su posljednji trening uoči utakmice protiv Škotske u petak. Hrvatska je trenirala na pomoćnom terenu u Maksimiru jer su Škoti u isto vrijeme isprobavali glavni teren.

Trening je bio relaksirajući i trajao je nekih 40-ak minuta. Atmosfera je bila sjajna. Igor Štimac je tehnicirao i pucao na gol, a na kraju treninga naši su vježbali pucanje glavom.

S lijeve strane ubacivali su Štimac i Bokšić, a s desne Srna i Rakitić. Najviše golova su zabili Mandžukić i Olić. Trening je "zatvorio" Olić zabivši sjajne "škarice". Dobio je ovacije malobrojnih navijača. 

Škoti su vježbali na glavnom terenu, a trening je bio otvoren prvih 15 minuta. Zanimljivo, njihov jutarnji trening trajao je više od tri sata. Svjedoci kažu da je bio ozbiljan, pun entuzijazma i elana. Strachan je isprobavao dosta varijanti, pokušavali su Škoti igrati od noge do noge, bez napucavanja. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • kamujikobajaši 07.06.2013.

    odličan tekst! pa jel nije mogao stinić viježbat ubaćaje s lijeve strane nego izbornik i boka

  • edisplit 07.06.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Topnik_1 07.06.2013.

    Imam osjećaj da će Kranjčar sutra uvalit golčinu :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare