To je to što me zanima!

Hrvatska je saznala protivnike u kvalifikacijama za Euro 2013.

U kvalifikacijama za Eurobasket u Sloveniji koji će se igrati 2013. godine, hrvatska reprezentacija je dobila skupinu C s Ukrajinom, Mađarskom, Austrijom i Ciprom...
Vidi originalni članak

Debakl na Europskom prvenstvu u Litvi nije samo ostavio hrvatsku košarkašku reprezentaciju bez plasmana na Olimpijske igre u Londonu, već ju je i gurnuo u kvalifikacije za Eurobasket u Sloveniji koji će se igrati 2013. godine.

Na ždrijebu u Münchenu Hrvatska je imala povlašteni status prvog nositelja, a smještena je u skupini C s Ukrajinom, Mađarskom, Austrijom i Ciprom.

Kvalifikacije će se igrati od 15. kolovoza do 11. rujna 2012., a na EP će se plasirati pod dvije najbolje momčadi iz šest skupina te četiri najbolje trećeplasirane. 

S obzirom na kvalitetu protivnika, kvalifikacije bi trebale biti formalnost za našu reprezentaciju, koja bi uskoro trebala dobiti i novog izbornika.

Na Eurobasketu su već domaćin Slovenija, Velika Britanija kao domaćin Olimpijskih igara te Španjolska, Francuska, Rusija, Makedonija, Litva i Grčka kao šest najbolje plasiranih reprezentacija s ovogodišnjeg EP-a u Litvi.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • baugrana 05.12.2011.

    Izvučene kvalifikacijske skupine ,a od ljudi iz saveza ni riječi. Radiću odlazi jer si uništio hrvatsku košarku koja je prije bila ponos svakog hrvata , a danas gubimo i od bosne.misliš da skrivanjem i ignoriranjeo medija zaboravljmo koliko si zla nanio srami se jer da imaš imalo obraza odstupio bi sam ,jer ti je iq razine sobne temperature.

  • diablopula 04.12.2011.

    Ma kome se više uopće da gledat košarku nakon zadnjih 15 godina nadanja i uvijek nekih razočarenja, a ovo sa zadnjeg eurobasketa neću ni komentirat

  • tomislav22 04.12.2011.

    Uz malo sportske sreće možemo pružiti dobar otpor Cipru :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare