To je to što me zanima!

Hrvatska je stigla u Lille: Igrači su se oporavili od onog poraza

Previše je utakmica, a premalo vremena pa ne stigneš ni razmišljati o onome što je bilo. Važno je da protiv Čeha uđemo koncentrirano, rekao je Perasović iz Lillea...
Vidi originalni članak

Hrvatska košarkaška reprezentacija stigla je u Lille gdje će nastaviti Eurobasket u nokaut fazi. Hrvatsku u nedjelju u podne u osmini finala čeka Češka. Ako prođu Čehe, naši će na boljeg iz utakmice Srbije i Finske.

- U ovoj fazi je svaka utakmica odlučujuća. Nismo birali protivnike, Češka je mogla biti prva u skupini da nije izgubila posljednju utakmicu. Nema lakih protivnika. Pogledajte samo Nizozemce koji su držali Grke do zadnjeg trenutka - rekao je Velimir Perasović.

Hrvatska se neslavno oprostila od zagrebačke Arene porazom od Gruzije u zadnjem kolu. Navijači su ispratili igrače sa zvižducima. Perasović je rekao kako je Hrvatska to zaslužila jer su se igrači prestali boriti.

- Igrači su se oporavili od tog poraza. Previše je utakmica, a premalo vremena pa ne stigneš ni razmišljati o onome što je bilo. Važno je da protiv Čeha uđemo koncentrirano - dodao je hrvatski izbornik.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • NedeljkoPantic 12.09.2015.

    4 ekipe koje postizu najvise poena na sampionatu su iz grupe B ( spanija, italija, srbija, turska )...5 ekipa iz grupe b dale preko 100 poena u barem jednoj utakmici.. Zakljucak ako Hrvatska zadrzi srbiju u igri na mali broj poena...ima sansu. Timski parametri... skoro pa isto skokova, takodjer primaju priblizan broj poena u proseku po mecu ( oko 2 poena manje prima cro ) , imaju isto izgubljenih lopti po mecu...a stvari koje ne idu u prilog hrvatskoj su porazavajuca razlika u asistencijama i 15 poena vise po mecu u korist SRB.... Znacite morate igrati jaku odbranu 40 minuta....zatvoriti Teodosica, nadskociti Srbiju jer smo tu takodjer dobri...i uz to imati napokon raspolozene Bogdanovica i Rudeza. Posto je tesko ali ne i nemoguce da se to sve poslozi ocekujem pobedu srbije 9-13 koseva razlike. No ipak sretno objema ekipama :)

  • chaz michael michaels 12.09.2015.

    ma kakva medalja, četvrtfinale je realno maximum za očekivati

  • ragby 11.09.2015.

    Vi ste se oporavili ali mi nismo, pa da vidimo šta ste nam spremili dalje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare