To je to što me zanima!

Hrvatska ostala jedina sa svim pobjedama: "Pao" i Kazahstan

Hrvatska vaterpolska reprezentacija nastavlja s odličnim nastupima na Olimpijskim igrama. Barakude su dobile Kazahstan 12-4 uz pet golova slavljenika Nikše Dobuda
Vidi originalni članak

Nikša Dobud zabio je više golova od Kazahstana u pobjedi Hrvatske 12-4. Dobud je jučer proslavio 27. rođendan, a da nije slavio do jutra pokazao je zabivši pet komada za uvjerljivu pobjedu "barakuda" u 5. kolu olimpijskog turnira.

Hrvatska jedina na ovom natjecanju ima stopostotan učinak, a sad nam slijedi četvrtfinale. 

- Htio sam da igramo kao i inače. Iskustva iz ovakvih utakmica za nas su dosta povoljna. Dosta smo rotirali i dali prilike svim igračima. Rekao sam Dobudu da ovako igra i u četvrtfinalu - rekao je nakon utakmice trener Ratko Rudić.

Protivnika u četvtfinalu ćemo saznati tijekom dana, a o tome odlučuje utakmica Mađarske i SAD-a.

- Nama je svejedno. Obje su reprezentacije jake, igrali smo s njima i tukli smo i jedne i druge. To nema važnosti za Olimpijske igre, ali puno znači u našem samopouzdanju. Treba biti oprezan. Mi ćemo se pripremiti, a to je najbitnije - dodao je Ratko Rudić.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • xsyxaxx 06.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • user_50900 06.08.2012.

    A, mora se priznati da nam je grupa bila daleko slabija nego ona druga.

  • ahjsie 06.08.2012.

    di su ameri od balkanskog vaterpola, stotinama godina nazad ;) ja sam hrvat ali mozemo li iskreno? sanse su ovakve za zlato, srbija 70%, hrvatska 30%, ostalo ni ne racunam budimo realni.. srbija je i dalje najjaca vaterpolska nacija na prostorima bar u zadnjih 1-2sezone, ne kazem nasiroko. ali sada je trenutak da dokazemo tko je gazda i iskreno se nadam da cemo ih sve pregaziti i da ce srbija kuci bez ijedne zlatne medalje, tj vaterpolisti ce im i donjet jednu jedinu medalju, ovisi samo koju.. ajmo barakude!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare