To je to što me zanima!

Hrvatska 'razmontirala' Dansku i izborila plasman na Euro 2022.

Hrvatska je posljednji put na Euru nastupila 2016. u Srbiji kad je osvojila deveto mjesto, a najbolji joj je plasman 4. mjesto 2012., kad je Euro igran u Splitu i Zagrebu
Vidi originalni članak

Hrvatska muška futsal reprezentacija s uvjerljivih je 7-0 svladala Dansku u utakmici posljednjeg kola kvalifikacija za Euro 2022., odigranoj u nedjelju u Varaždinu, te je s maksimalnih šest pobjeda izborila plasman na završni turnir kojem je domaćin Nizozemska od 19. siječnja do 6. veljače sljedeće godine. 

EURO JE TU Izbornik futsal repke: Izgledali smo kao lavovi pušteni s lanca

Četverostruki strijelac za Hrvatsku bio je Valerije Jurić (9', 15', 23', 35'), a po jedan pogodak postigli su Duje Kustura (20'), Josip Jurlina (26') i Antonio Sekulić (38').

Hrvatska je nakon trijumfa prije četiri dana u Tirani (3-0), najuvjerljivijom pobjedom u ovim kvalifikacijama završila natjecanje osvojivši maksimalnih 18 bodova i plasirala se izravno na završni turnir, kao i drugoplasirana Ukrajina s devet bodova iz pet utakmica.

VELIKI JUNAK Marinović: Mi vrijedimo više od plasmana na Euro, a kod nas samo Jelovčić može onako zabiti

Hrvatska je posljednji put na Euru nastupila 2016. u Srbiji kad je osvojila deveto mjesto, a najbolji joj je plasman 4. mjesto 2012., kad je Euro igran u Splitu i Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mirorad 11.04.2021.

    Malo tko prati,svaka cast decki samo naprijed

Komentiraj...
Vidi sve komentare