To je to što me zanima!

Hrvatska se za SP priprema u Austriji: To je ono što trebamo

Ovdje sam se pripremao 2008. godine kao igrač. Imam odlična iskustva, rekao je Niko Kovač o austrijskom Bad Tatzmannsdorfu, gdje idemo na pripreme uoči SP-a
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija odradit će dio priprema za SP u Brazilu u austrijskom Bad Tatzmannsdorfu, objavio je HNS na službenoj stranici.

"Kockasti" će se treći put u šest godina pripremati u Bad Tatzmannsdorfu, a delegacija HNS-a na čelu s izvršnim predsjednikom Damirom Vrbanovićem i izbornikom Niko Kovačem izabrala je austrijskom mjesto zbog sjajne prijašnje suradnje. 

Hrvatska se pripremala ovdje 2008. godine za vrijeme Eura u Austriji i Švicarskoj, a isto mjesto za pripreme izabrali smo i uoči Eura 2012. godine.

- Za nas nije bilo dvojbe. Ovdje sam se pripremao kao igrač za Euro 2008. godine i imam odlična iskustva. Domaćini su nevjerojatno gostoljubljivi, a uvjeti za rad su perfektni. To je ono što nam treba - rekao je izbornik Niko Kovač.

Hrvatska će biti u Bad Tatzmannsdorfu od 21. svibnja. Potom će "kockasti" odigrati prijateljsku utakmicu krajem mjeseca, protivnik i lokacija još nisu poznati. "Kockasti" u Brazil putuju 3. lipnja u kamp Tivoli. Protiv Australije odigrat ćemo posljednju provjeru uoči SP-a, utakmica je na rasporedu 6. lipnja. 

Samo šest dana nakon toga, Hrvatska otvara Mundijal utakmicom protiv domaćina Brazila u Sao Paulu. Drugu utakmicu u skupini igramo protiv Kameruna u Manausu, a zadnji susret skupine A igramo s Meksikom 23. lipnja u Recifeu. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • mazaluna 31.01.2014.

    Evo opet. Austrija je "prava" vruća zemlja za pripremu za Rio.Več vidim kako plaču,bilo je vruće ,loš smještaj nitko nas ne voli,joj mama........

  • tominator 31.01.2014.

    Možete brisati komentare, ali i dalje ostaje nepismenost vaših kvazi novinarčića :) Dakle, ipak se SP igra u Austriji?

  • strmi007 31.01.2014.

    Tko će doćekati SP :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare