To je to što me zanima!

Hrvatska se vratila nakon 0-2, 2 stative i prečka spasili SAD...

Hrvatska je gubila 2-0 od SAD-a u drugom kolu U-17 Svjetskog prvenstva u Čileu. Majić i Ivanušec zabili su u 12 minuta za 2-2, a SAD je preživio dramu na kraju...
Vidi originalni članak

Hrvatska U-17 nogometna reprezentacija remizirala je i u drugoj utakmici na Svjetskom prvenstvu u Čileu. Nakon 1-1 protiv domaćina , Hrvatska je odigrala 2-2 s najslabijom reprezentacijom u našoj skupini, ali iako je gubila 2-0, može žaliti za pobjedom jer su Brekalo i Lovren u zadnjim sekundama pogodili dvaput stativu i jednom prečku.

Hrvat nam je zapaprio u Vina del Maru u 20. minuti utakmice. Christian Pulisic , kojeg je HNS dugo pratio i kojem je djed Hrvat, zabio je za vodstvo SAD-a.

Pulisic je veznjak, jedan od najboljih igrača američke momčadi i nogometaš dortmundske Borussije. Djed i otac nemaju ništa protiv da zaigra za Hrvatsku, no on za to ne želi ni čuti, za njega postoji samo SAD.

Pulisic je pet minuta prije kraja asistirao Vazquezu za 2-0. Hrvatska se vraća u samo 12 minuta u drugom poluvremenu. Majić je zabio u 65. minuti za smanjenje vodstva, a Ivanušec je u 77. vratio sve na početak.

Hrvatska je pritisnula, ali ostalo je 2-2. Šteta, jer pobjedom su naši mladi igrači mogli širom otvoriti vrata osmini finala Svjetskog prvenstva. Ovako će se morati vaditi protiv svjetskih prvaka iz 2013. godine, Nigerijaca, u petak.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • 21.10.2015.

    Ja neznam što se to događa s Dinamovcima. Jučer na tri utakmice pogodili su sedam prečki i stativi. Još ću stvarno pomisliti da smo ukleti. Ali nema veze. Ono što sam jučer vidio od naših juniora i kadeta, (bez obzira na rezultat koji u ovim kategorijama nije najbitniji) me je ispunilo velikim optimizmom. To što Dinamo ima u svojim mlađim kategorijama to je pravo malo bogatstvi. Nije ni čudno da se svi toliko guraju da preuzmu taj klub. Tu se radi o pustim milijunima.

  • hrci 21.10.2015.

    Još Nigerija dobila domaćina Čile 5-1, samo nam je to još trebalo.

  • deeb 21.10.2015.

    nisam siguran da ce grupu proc a pisalo se da smo vec u finalu!nevjerovatno kako mi sami sebe precijenimo.nigerija ce biti prva drugi cile a mi nesretno treci kao i svaki puta!

Komentiraj...
Vidi sve komentare