To je to što me zanima!

Austrija zaustavila čudesni niz Hrvatske: Remi s igračem manje

Hrvatska je u sedmom kolu kvalifikacija za Euro U-21 remizirala s Austrijom (0-0) i tako je naš čudesni niz stao na šest pobjeda. Naši reprezentativci su susret završili s 10 igrača nakon što je pocrvenio Kačavenda
Vidi originalni članak

Nakon šest uzastopnih pobjeda, hrvatska nogometna U-21 reprezentacija je u susretu A skupine kvalifikacija za Europsko prvenstvo odigrala 0-0 protiv Austrije u Varaždinu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatska je ovim rezultatom zadržala prvo mjesto na skupini, trenutačno ima četiri boda više od drugoplasirane Norveške koja ima utakmicu manje.

Odabranici izbornika Igora Bišćana su u prvom susretu ovih reprezentacija na gostovanju u Riedu slavili sa 3-1, no ovoga puta nisu uspjeli probiti austrijsku obranu.

Prvo poluvrijeme proteklo je u skromnoj igri s obje strane, a u prvih 45 minuta vidjeli smo tek jedan udarac. U 13. minuti pucao je Josip Šutalo, ali bez veće opasnosti.

U drugom dijelu igralo se nešto aktivnije, ali nije bilo promjene rezultata. 

Najbliže golu mlada hrvatska vrsta je bila u 80. minuti kada je Ante Palaversa pogodio gredu. Dvije minute kasnije Lukas Kačavenda je dobio crveni karton. Napadač Lokomotive je prvo napravio prekršaj, a onda je prigovorio sucu koji mu je pokazao drugi žuti karton i poslao na "hlađenje".

Hrvatska je do ove utakmice u šest utakmica ostvarila isto toliko pobjeda, uz gol-razliku 17-4.

Mladi "Vatreni" vode na ljestvici sa 19 bodova, Norveška ima četiri boda manje i utakmicu manje, dok je Austrija treća sa 13 bodova i susretom više.

Idući nastup Bišćanova ekipa imat će 29. ožujka protiv Finske ponovo u Varaždinu. U drugom susretu sastaju se Austrija i Norveška.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • stole 1981 26.03.2022.

    Gledao utakmicu dosadna bez želje za pobjedom i dokazivanjem .Pojedini igrači nisu ni za drugu Hnl.a kamoli za reprezentaciju. Nema žara nema htijenja za državni dres se mora ginuti a ne ovako. Mnogi od njih gledaju samo da im se nije pokvarila frizura. Ako nismo jači od Austrije šta onda da tražimo protiv Engleza ili Španjolske.

  • Pobotchnick Leeyoobo 25.03.2022.

    U slijedećih 6 godina Hrvatska osvaja barem jedno veliko zlato

  • Brunci1984 25.03.2022.

    Kacavenda i Baturina odlicni, ostalo sve uzas

Komentiraj...
Vidi sve komentare