To je to što me zanima!

Hrvatska u doigravanju na BiH, Crnu Goru, Estoniju ili Tursku

Hrvatska reprezentacija u dodatnim kvalifikacijama za Euro imat će ulogu nositelja. Ne mogu igrati s Portugalom, Češkom i Irskom. Ždrijeb će biti sutra u 13 sati
Vidi originalni članak

Hrvatska reprezentacija u dodatnim kvalifikacijama može igrati protiv Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Estonije ili Turske.

'Kockasti' u ždrijebu ima status nositelja, a od sudionika dodatnih kvalifikacija imamo najjači koeficijent. To znači da Bilićevi izabranici ne mogu igrati protiv Portugala, Češke i Irske koji su također u bubnju nositelja.

Ždrijeb će se održati u četvrtak 13. listopada u 13 sati u Krakowu, a četiri momčadi bit će smještene u bubnju nositelja te ostale četiri u bubnju nenositelja.

Prve utakmice igrat će se 11. i 12. studenog, a uzvrati 15. studenog. Nositelji, među kojima i Hrvatska, bit će domaćini u uzvratnoj utakmici.

Nositelj ipak Irska

Dosta zbunjenosti unijela je Uefa koja nije odmah odredila nositelje i nenositelje. U srijedu u 11 sati ipak su objavili konačni renking nakon posljednja dva kvalifikacijska kola i onda je sve postalo jasno. Nositelj je Irska.

Idi na 24sata

Komentari 178

  • rt dobre nade 13.10.2011.

    "hrvatska na BiH", da nebude obratno

  • willcraft 12.10.2011.

    Uvjeren sam da igramo sa crnogorcima ili bosancima nece oni dozvoliti da se plasiraju tri selekcije iz bivse juge !!¸ Mislim da bilic nikoga od njih ne moze pobjediti treba novi trener on je sve sto se prokockati moze prokockao !!! Od njega je gori samo markovic . a mamicu svaka cast taj zna posao cisti vladar i gazda svega sto sa nogometom ima veze!!!

  • travnik_bih 12.10.2011.

    pozdrav svima iz travnika , ovako prvo bih da cestitam na prolazu u baraz hrvatskoj i da cestitam platiniju na prolazu francuza a drugo zelje su jedno a uefini dogovori su drugo tako ce biti tesko i nama BIH a boga mi i vama jer tu je portugal turska, irska koja ima malo povlastica kod ovih iz uefe a za 4 poziciju cemo se borit mi i vi

Komentiraj...
Vidi sve komentare