To je to što me zanima!

Hrvatska vas nikad zaboraviti neće! Navijači obilježili Oluju

Boysi, Torcida, Tornado, White Stonesi, Armada, Kohorta... Malo što može ujediniti rivale na tribinama kao Oluja i Domovinski rat. Ovako su navijačke skupine odale počast akciji oslobođenja Hrvatske
Vidi originalni članak

Knin je naš, bio od pamtivijeka i bit će dovijeka, stoji na službenoj stranici osječke navijačke skupine Kohorte, koja je uoči utakmice protiv Rudeša u Gradskom vrtu zapjevala Moju domovinu kako bi obilježila 23. godišnjicu Oluje. 

Na tribinama su navijači Osijeka Oluju obilježili moćnom porukom:

- Već 23 godine se čuje... Korak vojske koja pobjeđuje! Oluja '95.

Na Krčkom mostu 222 baklje

Spektakl su pripremili i navijači Rijeke, koji su obasjali Krčki most s 222 baklje za isto toliko branitelja iz Primorsko-goranske županije koji su prije 23 godine dali živote u Domovinskom ratu u borbi za neovisnost i slobodu.

Torcida je na utakmici protiv Lokomotive na Poljudu izvijesila transparent na kojem je pisalo:

- Dok je zadnje kapi krvi, slavit ćemo pobjedu u Oluji!

Bad Blue Boysi, Tornado, White Stonesi, Armada, Kohorta... Malo što može ujediniti rivale na tribinama kao Oluja i Domovinski rat, u kojem su mnogi pripadnici tih navijačkih skupina sudjelovali, brojni se nikad nisu vratili.

Ovako su navijačke skupine odale počast 23. godišnjici Oluje.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • mestar 05.08.2018.

    E, he, hUuligani? Jest da nekad pretjeraju, ali su najzasluzniji za srebro u Rusiji. Da nije njih ne zelim ni pomislit sto bi radile lopine u drzavikkoji su pretvororili skupa s politicarima iz sjene u u njihovu privatno vlasnistvo pa rade i uzimaju sto sto hoce. Samo se drzite skupa jer vi ste jedini koji se borite protiv lopovluka i svega ostalog sljama u Hr nasoj Hrvatskoj. Uz jednu napomenu politicarima i njihovim agitpropima nedajte ni blizu ako se koji pojavi odmah s njim napolje pa neka se druzi s tim koji ih placaju. Dalic vam treba napravit spomenik svima koji se borite godinama za bolju Hrvatsku ne samo da se uvede red u nogometu nego i svemu ostalom. Stoljecima smo bili pod okupacijom raznoraznih diktatora i svi su nas tlacili i pljackali o podkradali ali smo ih nadozivili. Sad je druga situacija svijet se ne osvaja batinom nego mrkvom. ZZato kad vidim toliko pohlepnih koji bi sve prigrabili sebi sebi ako se ne opametimo i drzali skupa nestat ce mo kao nacija ime drzave ce bit samo na papiru nekad drzava Hrvata.

  • Nezer 05.08.2018.

    Mnogo je oluja, ali samo je jedna slave vrijedna 95'...

  • 05.08.2018.

    Predivno. Nek samo pale. Moźda uspiju nešto i zapaliti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare