To je to što me zanima!

Hrvatska veliki autsajder: Na naše je zarada četiri puta veća

Probni ispit prije Španjolaca prošao je solidno. Hrvatska je odradila utakmicu s Portugalom na gostujućem travnjaku i ostavila dobar dojam. Pripremni ispit uoči Španjolske završio je 1-1
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija sletjela je u Alicante, grad 25 kilometara udaljen od Elchea gdje će igrati prvu utakmicu Lige nacija protiv domaćina Španjolske.

HRVATSKA-ŠPANJOLSKA Vatreni sletjeli u Elche: Prva utakmica Lige nacija sve bliže

Probni ispit prije Španjolaca prošao je solidno. Hrvatska je odradila utakmicu s Portugalom na gostujućem travnjaku i ostavila dobar dojam. Imali smo prilika i mi i Portugalci pa rezultat 1-1 ne otkriva mnogo. Lako je moglo biti i više, ali su se iskazali golmani obje reprezentacije. Zabio je Ivan Perišić.

Izbornik Dalić probao je neke nove ideje budući da je reprezentacija ostala bez Mandžukića, Ćorluke i Subašića i izgledalo je to dobro. Stoga imamo razloga za optimizam nakon što su u početnoj postavi zaigrali Milan Badelj, Matej Mitrović, Borna Barišić, Mateo Kovačić i Marko Livaja.

No, kladionice predviđaju da baš i nemamo. Španjolska je kao domaćin favorit pa je koeficijent na nju 1,75. Na Vatrene je kvota 5,10 pa tako na uloženih 100 možete zaraditi 445,55kn. Na neriješeno je 3,50.

Što se Španjolske tiče, bit će to druga službena utakmica 'furije' pod vodstvom bivšeg trenera Barcelone Luisa Enriquea. U njihovim očima sve osim pobjede bit će podbačaj.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • Josip Joe Milovich 10.09.2018.

    Ne treba sad previsoko poletjeti nakon SP-a. Objektivno Španjolska je favorit, mada sam ih gledao protiv Engleza i imaju i oni svoje slabe točke, pogotovo se dalo vidjeti zadnjih 10-ak minuta.

  • Denyy 10.09.2018.

    Odlična prilika za laku lovu.. baciti 100 kn na X .. zna se da nikada Španjolcima nismo ležali, iako oslabljeni, ne treba zaboraviti da smo Španjolsku na EP-u dobili sa drugim sastavom

  • Valente7 10.09.2018.

    Ma ja ću probat na naše pa kud puklo. Ovakvi kofovi se ne propuštaju. Volim kad nas podcjenjuju. 2008 na Euru protiv Njemačke bio 9 kof na nas pa mi je prošlo zašto ne bi i sada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare