To je to što me zanima!

Hrvatska vodi u Brazilu: Dodig i Škugor slavili su u parovima

Dodig i Škugor svladali su Mela i Soaresa za 2-1 Hrvatske u borbi za Svjetsku skupinu. Nakon više od tri pol sata hrvatski je par slavio rezultatom 3-1 u setovima
Vidi originalni članak

Nakon što je Borna Ćorić ekspresno završio jučer prekinuti meč i izjednačio dvoboj protiv Brazila, u današnjoj igri parova Ivan Dodig i Franko Škugor svladali su Marcela Mela i Brune Soaresa za 2-1 Hrvatske u borbi za Svjetsku skupinu Davis Cupa. U meču koji je trajao više od tri pol sata hrvatski je par na kraju slavio rezultatom 3-1 u setovima (6-0, 3-6, 7-6(2), 7-6(3)). 

Izašli su Dodig i Škugor furiozno na teren i za samo 27 minuta uzeli prvi set s glatkih 6-0. Drugi set je otišao na brazilsku stranu nakon breaka kod 4-3, a u trećem setu vidjeli smo nekoliko velikih obrata, ali ne i breakova. Naši su kod 1-1 spasili jednu break loptu da bi u drugom gemu imali tri break prilike no nisu ih iskoristili. U petom gemu vidjeli smo čak šest break prilika za Brazilce i deset izjednačenja, ali sve su to spasili naši. Otišlo se u tie-break kojeg su Dodig i Škugor glatko dobili. 

Naš je par u sedmom gemu četvrtag seta uspio oduzeti servis te servirati za meč kod vodstva 5-4, no Brazilci su spasili dvije meč lopte i odveli sve u novi tie-break. U odlučujućoj igri ponovno su suvereni bili naši igrači za velikih 2-1 i veliku priliku za povratak u Svjetsku skupinu

Idi na 24sata

Komentari 18

  • CroBar 20.09.2015.

    ajmo

  • neutralac442 19.09.2015.

    Svaka cast, realno Soares i Melo su bili favoriti i vise iskustva imaju u igri parova ali Dodig i sjajni Skugor su im pokazali ! Ajmo Coricu sutra dobi to!

  • Philly76 19.09.2015.

    Melo će se naljutiti na Dodiga i neće više htjeti igrati s njim u paru :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare