To je to što me zanima!

Hrvatske rukometašice konačno pronašle dom: Kad neće Sisak i Ivanić, udomit će ih - Zagreb!

Hrvatske rukometašice trebale su Bosnu i Hercegovinu dočekati u Sisku, no to je otpalo. Potom je ideja bila da se igra u Ivanić-Gradu, pa je i to otpalo. Na kraju će se igrati u Sutinskim vrelima
Vidi originalni članak

Pred hrvatskom ženskom reprezentacijom posljednja je faza kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. godine. Stoga će se  rukometašice okupiti u ponedjeljak, 1. travnja 2024. godine u 12 sati u Zagrebu, a već u utorak, 2. travnja u ranim jutarnjim satima putuju u Grčku.

Podsjećamo, u zadnjem ciklusu kvalifikacija za EURO, Hrvatska će igrati gostujuću utakmicu protiv Grčke u srijedu, 3. travnja te domaću utakmicu protiv Bosne i Hercegovine u nedjelju, 7. travnja 2024. godine, u 18 sati, u dvorani Sutinska vrela

Najbitnije je da su rukometašice konačno pronašle mjesto gdje će igrati. Prvo je domaćin trebao biti Sisak, ali su se zbog političkih igara maknuli, potom je opcija bila Ivanić Grad, no i ona je otpala. Tako će hrvatske rukometašice posljednju fazu kvalifikacija za Europsko prvenstvo protiv Bosne i Hercegovine igrati u Zagrebu.

Ključna utakmica bit će četiri dana ranije, kad će naše rukometašice morati pobijediti u Grčkoj, kako bi zadržale izglede za EP.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • michelangelo_simoni 29.03.2024.

    Sisak grad antisportra, u sisku vlast ugasila žarulju na žešći način...

Komentiraj...
Vidi sve komentare