To je to što me zanima!

Hrvatski boksač nokautirao je suca i tukao ga na podu ringa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vido Lončar je, nezadovoljan odlukom o prekidu meča, nokautirao suca te bi zbog toga mogao biti kažnjen doživotnom zabranom bavljenja amaterskim boksom...
Vidi originalni članak

Mladi hrvatski boksač Vido Lončar neslavno je obilježio Europsko prvenstvo za juniore u amaterskom boksu koje se ovih dana održava u Zagrebu. Tehničkim nokautom u drugoj rundi porazio ga je Litavac Algirdas Baniulis i to nakon što je glavni sudac tri puta brojao, a to je nešto s čim se Lončar očito nije složio.

U trenutku kada je sudac trebao proglasiti pobjednika Lončar je prišao sucu , nokautirao ga i onda nastavio tući dok je ovaj ležao na podu . Ubrzo su reagirali redari i bodovni suci, a netko od njih uspio je Lončara uhvatiti za nogu i doslovno ga odvući iz ringa .

Bez obzira na to je li sudac svojom odlukom oštetio mladog boksača, ili ne, bio je to sramotan i u najmanju ruku nesportski , potez kojemu nije mjesto na sportskim borilištima i za očekivati je kako će Lončar najvjerojatnije biti kažnjen doživotnom zabranom bavljenja amaterskim boksom .

Idi na 24sata

Komentari 164

  • Zefir 22.10.2014.

    Boks treba zakonom zabraniti.Nije mi jasno kako se može nazivati sportom nešto gdje ubiješ Boga u protivniku?I neka je izdevetao suca,da čim više tih "profesionalnih" boksača hoće tako napravit,uletjet u publiku i nekom nos razbiti u publici i još suca po tamburi opaliti.

  • ljubica ljubičica_1 22.10.2014.

    Nemogu vjerovat ono što sam vidjel.Toliko agresivnosti u jednom mladom čovjeku.

  • edomedo 22.10.2014.

    Ne bi da branim ovog dečka, ovo mu je bilo totalno idiotski, samo je sebe ukopao i uništio karijeru sa ovim, ali je već odavno poznato da u boxu skoro pa i nema poštene pobjede, meni lično nije jasno šta je ovaj sudija uradio ovdje, zašto je prekinuo borbu i oduzeo pobjedu ovom momku? Razloga za bijes ima ali ne i za ovakvo ponašanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare