To je to što me zanima!

Hrvatski trio dostigao je Porto i Barcelonu! Pobijedili su Belgijce i tako osigurali proljeće u Europi

Hrvatski trojac na klupi Šahtara imao se čemu veseliti u Hamburgu. Protiv Royal Antwerpa su minimalno slavili i sad imaju devet bodova kao obje momčadi u skupini ispred njih
Vidi originalni članak

Marino PušićMario Stanić Darijo Srna su sa ukrajinskim Šahtarom napravili veliki uspjeh. Pobjedom protiv belgijskog Royal Antwerpa (1-0) na neutralnom terenu u njemačkom Hamburgu je ukrajinska momčad osigurala barem Europsku ligu na proljeće, dok će u zadnjem kolu loviti i plasman u nokaut fazu Lige prvaka.

Gol za pobjedu zabio je Matvijenko u 12. minuti utakmice, a Ukrajinci su mogli slaviti i s više golova razlike, ali odličan je na golu gostiju bio Butez.

U drugoj su utakmici nogometaši rimskog Lazija pred svojim navijačima svladali Celtic s 2-0, a oba gola za domaću momčad postigao je talijanski reprezentativac Ciro Immobile u završnici dvoboja. Prvi gol je postigao u 82. minuti, a za konačnih 2-0 je pogodio tri minute poslije.

Rimska momčad je s 10 bodova privremeno izbila na vrh ljestvice skupine E, ispred Atletico Madrida koji ima osam bodova i Feyenoorda koji je treći sa šest bodova. Celtic je ovim porazom ostao bez izgleda i za plasman u nokaut fazu Europske lige, jer kolo prije kraja ima samo jedan bod.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Ivan_Ivan_Ivan 28.11.2023.

    Zanimanje je kao za tekmu Istra-Rudeš. 🤣

  • rumjacks_1 28.11.2023.

    Ja četvrti koji se razveselio 😊😊😁😁😍👌

Komentiraj...
Vidi sve komentare