Obavijesti

Sport

Komentari 5

Hrvatski trio dostigao je Porto i Barcelonu! Pobijedili su Belgijce i tako osigurali proljeće u Europi

Hrvatski trio dostigao je Porto i Barcelonu! Pobijedili su Belgijce i tako osigurali proljeće u Europi
7

Hrvatski trojac na klupi Šahtara imao se čemu veseliti u Hamburgu. Protiv Royal Antwerpa su minimalno slavili i sad imaju devet bodova kao obje momčadi u skupini ispred njih

Marino PušićMario Stanić Darijo Srna su sa ukrajinskim Šahtarom napravili veliki uspjeh. Pobjedom protiv belgijskog Royal Antwerpa (1-0) na neutralnom terenu u njemačkom Hamburgu je ukrajinska momčad osigurala barem Europsku ligu na proljeće, dok će u zadnjem kolu loviti i plasman u nokaut fazu Lige prvaka.

Champions League - Group H - Shakhtar Donetsk v Royal Antwerp

Gol za pobjedu zabio je Matvijenko u 12. minuti utakmice, a Ukrajinci su mogli slaviti i s više golova razlike, ali odličan je na golu gostiju bio Butez.

U drugoj su utakmici nogometaši rimskog Lazija pred svojim navijačima svladali Celtic s 2-0, a oba gola za domaću momčad postigao je talijanski reprezentativac Ciro Immobile u završnici dvoboja. Prvi gol je postigao u 82. minuti, a za konačnih 2-0 je pogodio tri minute poslije.

Champions League - Group E - Lazio v Celtic

Rimska momčad je s 10 bodova privremeno izbila na vrh ljestvice skupine E, ispred Atletico Madrida koji ima osam bodova i Feyenoorda koji je treći sa šest bodova. Celtic je ovim porazom ostao bez izgleda i za plasman u nokaut fazu Europske lige, jer kolo prije kraja ima samo jedan bod.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
GRUPNA FAZA LIGE PRVAKA 18.45 , HAMBURG, NJEMAČKA
Šahtar
12' Matvijenko
1 : 0
Royal Antwerp
Sortiranje događaja
KRAJ

Gotova je utakmica u Hamburgu, Ukrajinci su slavili!

90'+3'

Bila je to čista šansa za Šahtar, ali nakon što je prošao golmana, Bondarenko je pucao slabo i blokirala je to gostujuća obrana. Odmah je na drugoj strani dobru priliku imao Alderweireld, ali njegov je udarac obranio golman Riznik.

90' NADOKNADA

Četvrti je sudac pokazao pet minuta nadoknade.

77'

Povukli su se Ukrajinci, a Belgijci traže put do izjednačenja. 

70'

Kod Šahtara je ušao Bondarenko umjesto Newertona.

Komentari 5