To je to što me zanima!

Hrvatski entuzijazam u SAD-u: Odlični CSR dobio nasljednika

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Portal CroatianSoccerReport, koji je iz SAD-a često i domaćoj javnosti "servirao" zanimljive informacije, sada se proširio i postao CroatianSports.com. Sretno...
Vidi originalni članak

Njima je predsjednik Ivo Josipović u Los Angelesu rekao kako "znate, u hrvatskom nogometu ima neke malo mafije" i podigao buru. Njima je prvima Harry Redknapp otvoreno rekao da želi dovesti Stipu Pletikosu u Tottenham. I doveo ga je. Oni su Davida Beckhama pitali ima li istine u suludim glasinama koje su ga povezivale s Hajdukom. Steve Nash govorio im je o Draženu, a Andrew Bogut o ljubavi prema Hrvatskoj, tetovažama koje ga podsjećaju na domovinu...

Oni su do jučer bili portal Croatian Soccer Report. Denis Sviričić i Ante Kvartuč dvojac je najzaslužnijih što je hrvatska dijaspora imala gdje na jednome mjestu pratiti sve što se događalo u hrvatskom nogometu, a cijela domaća javnost dobivala informacije, ekskluzivne izjave... Sad više u tom obliku ne postoje, ali ne, nisu se ugasili. Samo su otišli korak dalje. CroatianSoccerReport.com postao je CroatianSports.com, proširio interesne sfere i ambiciozno krenuo naprijed.

Cijeli projekt rezultat je upornosti hrvatske zajednice u SAD-u i pojedinaca koji su izuzetno puno uložili kako bi Hrvati "preko bare" imali mjesto na kojem će se okupljati, komunicirati, navijati za Hrvatsku. Utakmice nogometne reprezentacije i u SAD-u se gledaju u kockastim dresovima, i ondje hrvatski sportaši često kidaju živce navijačima, a sve to velikim dijelom baš zbog ovoga portala. Kažu da će ubuduće biti još i bolji, a u to se lako uvjeriti na CroatianSports.com.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • miki1203 04.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Consigliere 04.10.2011.

    keep up the great work!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare